Şampiyon Atletler Yurda Döndü - Son Dakika
Spor

Şampiyon Atletler Yurda Döndü

Şampiyon Atletler Yurda Döndü

Şampiyon Atletler Yurda Döndü

07.02.2011 20:30

ŞAMPİYON ATLETLER YURDA DÖNDÜ

ALEMİTU BEKELE : "HEDEFİM AĞUSTOS AYINDAKİ DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA ŞAMPİYON OLMAK"

İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonası'nda kadınlarda takım halinde şampiyon olan Üsküdar Anadolu Spor Kulübü sporcuları yurda döndü.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Milano'dan İstanbul'a gelen şampiyon atletler, Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. Avrupa Kulüpler Arası Kros Şampiyonası'nda kadınlarda üst üste üçüncü kez şampiyon olan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Alemitu Bekele, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Avrupa Şampiyonası gerçekten çok güzel geçti. Zor bir parkur ve rakipler çok sertti. Ama mücadele ettim ve başardım. Diğer arkadaşlarıma da destek oldum ve takım halinde birinci olduk. Oraya gitmeden önce arkadaşlarıma söz vermiştim ve bunu başardığım için mutluyum. Şimdi hedefim ağustos ayındaki Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak" dedi.

ŞAMPİYONAYA TÜRKİYE DAMGASI

İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Arası Kros Şampiyonası'nda temsilcilerimizden Üsküdar Belediyesi kadınlarda, Fenerbahçe ise genç erkeklerde birinci oldu. Kadınlarda Bekele'nin üçüncü kez Avrupa Şampiyonası olduğu yarışlarda Tarım Kredi Kulübü'nden Esra Aydemir ise genç kızlarda birincilik elde etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şampiyon Atletler Yurda Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement