TRTSPOR'a önemli açıklamalar yapan Mahmut Uslu, e-bilet'ten Galatasaray'a kadar gündemle ilgili görüşlerini paylaştı.
Aziz Yıldırım'ın her sezon Avrupa kupalarında son dört veya son sekize kalacak bir takım kurduğunu ancak buna engel olunduğunu ifade eden Mahmut Uslu, Beşiktaş hakkında da tapelerde birçok şey yazdığını fakat siyah-beyazlıların yeniden yargılama istememelerine anlam veremediklerini açıkladı.
Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının toplumu mutlu ettiğini söylerken fanatik Galatasaraylıların bir kısmının bu şekilde düşünmediğini vurguladı. Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın başarısını da kutladıklarını söyleyen Fenerbahçeli yönetici, sezon içerisinde yaşanan gerginliklere de değindi. Uslu, Trabzon deplasmanında yaşadıklarının korkunç olmasına rağmen sustuklarını söyledi.
Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu taraftarıyla kutlaması gerektiği yönünde yaptığı başvuru için siyah-beyazlılara teşekkür ettiklerini ifade eden Uslu, Fenerbahçe'nin aynı durumda böyle bir yaklaşımda bulunamayacağını çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının matematiksel olarak devam ettiği sürece bunu yapmalarının çok zor olacağını söyledi.
Uslu, yabancı sınırı hakkında TFF'nin vereceği karara saygılı olacaklarını söyledi. Bunun yanısıra Fenerium'un son yıllarda ciddi bir müesseseye dönüştüğünü söyleyen Fenerbahçeli yönetici, tüzük değişikliğine giderek üye sayısını arttırmayı düşündüklerini ifade etti. Buna örnek olarakta Barcelona'daki yapıya dikkat çekti.
E-bilet'in acele çıkartılmış bir kanun olduğunu söyleyen Uslu, yine de kanunun kanun olduğunu söylerken son olarak ezeli rakip Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı eleştirdi. Mahmut Uslu, "Bu ateş üfleyerek sönmez" açıklaması sırasında iyi ki yönetimde değildim diyerek sözlerini noktaladı.
Son Dakika › Spor › Şampiyon Olmamız Toplumu Memnun Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.