'Samsun 1919 Basketbol Kulübü' Kuruldu - Son Dakika
Spor

'Samsun 1919 Basketbol Kulübü' Kuruldu

\'Samsun 1919 Basketbol Kulübü\' Kuruldu

Samsun'un basketbolda önde gelen isimlerinin bir araya gelerek kurduğu 'Samsun 1919 Basketbol Kulübü' görev dağılımı yaptı.

25.11.2013 12:22

Samsun'un basketbolda önde gelen isimlerinin bir araya gelerek kurduğu 'Samsun 1919 Basketbol Kulübü' görev dağılımı yaptı. Kulüp Başkanlığına Resul Akçay, antrenörlüğünü de Murat Kumbasar ve Yavuz Kılıç getirildi.

Samsun 1919 Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü bir araya gelerek yönetim kurulu üyelerini belirledi. Görev dağılımı yapan çiçeği burnundaki Kulüp Başkanı Resul Akçay ve Antrenör Murat Kumbasar, yönetim kurulu üyelerine yemek verdi. Yemekte kulüp başkanı Akçay, yönetim kurulu üyelerine günün anısına kulübün logosunu taşıyan şilt verildi.

Logoyu tüm yönetim kurulu üyeleri çok beğendiğini belirten Samsun 1919 Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Dr.Soner Gümüşova, "Bu logo çok anlamlı. Logomuza layık olmaya çalışacağız" dedi.

Samsun 1919 Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü'nün yaptığı görev dağılımında Başkanlığa Resul Akçay, Başkan Yardımcılığına Dr. Soner Gümüşova, Antrenörlüğe Murat Kumbasar ve Yavuz Kılıç getirildi. Kılıç aynı zamanda saymanlık görevini de sürdürmesi kararlaştırıldı. Görev dağılımında Basketbol şube sorumluluğunu Ali Osman Kefeli üstlenirken, Dr. Abdullah Özalp ve Mustafa Kemal Kumbasar yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Kulübün basın sözcülüğüne ise Tufan İpek getirildi.

Samsun'a basketbolu sevdirmek istediklerini belirten Basketbol Şubesi Sorumlusu Ali Osman Kefeli, "Profesyonellerden oluşan bir ekibiz. İyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Hem Samsun'u tanıtmak hem de basketbol'da Türkiye'de tanınmak istiyoruz. Hedefimiz büyük. Tüm ailelerin çocuklarını kulübümüz çatısı altında spor yapmaya davet ediyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Samsun 1919 Basketbol Kulübü' Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement