Samsunspor Karşıyaka Maçı İçin İddialı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsunspor Karşıyaka Maçı İçin İddialı

18.03.2015 17:04

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesislerinde hazırlıklarına devam etti. Kırmızı-beyazlı futbolcular idmana ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Antrenman, yan top ve şut çalışmasıyla sona erdi.

İdmanın ardından kırmızı-beyazlılar, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle saha ortasında Türk bayrağı açtı.

Antrenmanı takip eden Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, gazetecilere, Elazığspor beraberliği nedeniyle karamsar bir tablo oluşturulmaması gerektiğini söyledi.

Önemli bir avantaj kaçırdıklarını ancak ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Ateş, şunları kaydetti:

"Birlik içinde hareket ederek hedefe yürümeliyiz. Lig uzun bir maraton, kalan haftalarda isteğimiz sonuçları alarak hedefimize gitmeliyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda rakiplerimizden Karşıyaka ile sahamızda oynayacağız. Oyuncularımız artık Elazığspor maçını unuttu ve tüm konsantrasyonu bu maça göre yapıyor. Bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Samsunspor Karşıyaka Maçı İçin İddialı - Son Dakika


Advertisement