Samsunspor Murat'tan Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Samsunspor Murat'tan Vazgeçti

Samsunspor Murat\'tan Vazgeçti

Samsunspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'ın transferinden vazgeçti.

04.08.2011 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'ın transferinden vazgeçti.

Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı beyazlı takımda teknik direktör Vladimir Petkoviç, her geçen gün tempoyu artırıyor. Adeta futbolcularının pestilini çıkaran Boşnak teknik adam, istediklerini yapamayan futbolcularını da sert bir dille uyarıyor.

Günü çift idmanla geçiren Samsunspor'da Nijerya Milli Takım kampına bulunan forvet oyuncusu Ekigho antrenmanda yer almazken diğer oyuncular düz koşunun ardından taktik çift kale maç yaptı. Antrenmanın ardından şok havuzuna giren futbolcular suda birbirleriyle şakalaştı.

Diğer taraftan daha önce prensip anlaşmasına varılan Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'ın transferinden vazgeçildi. Yapılan sağlık kontrollerinde iki ayağında da sorun olduğu ileri sürülen Murat Kalkan'ın Ankara'ya geri döndüğü belirtildi. Öte yandan kaptan Turgay Gölbaşı ile yollarını ayıran Samsunspor bu oyuncuyu Karşıyaka kulübüne verdi. Karşıyaka'dan da Saffet Gurur Yazar ile anlaştı. Yazar Samsun'a gelerek takımla birlikte antrenmanlara başladı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Murat'tan Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement