Şanlıurfaspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları

Şanlıurfaspor\'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları

Kulüp Başkanı Şimşek: "Bu maç, motivasyonun sağlanıp, taraftarın mutlu edileceği maç olacak"

21.09.2013 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, Fethiyespor maçına ilişkin, "Bu maç, motivasyonun sağlanıp, taraftarın mutlu edileceği maç olacak" dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin ligin ilk 5 haftasında istediği sonuçları alamadığını vurgulayarak, bu hafta çıkacakları Fethiyespor maçıyla takımın yükselişe geçmesini beklediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor'un ligin güçlü takımlarından olduğunu vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti:

"Henüz ligin başındayız. Şanlıurfaspor'un çok daha iyi sonuçlar elde edebileceğini biz de kamuoyu da çok iyi biliyor. Önümüzde Fethiye ve Denizli gibi önemli 2 maç var. Bu maçları kazanmanın moral ve motivasyonu ile Adana Demirspor maçına hazırlanmak istiyoruz. Bu iki maç takımın kendine gelebilmesi için çok önemli. Kamuoyunu ve taraftarımızı rahatlatmak istiyoruz. Bu maç, motivasyonun sağlanıp, taraftarın mutlu edileceği maç olacak.Takımımıza güveniyoruz. İnşallah en iyi sonuçla deplasmandan döneceğiz."

Ligin 6. haftasına 1 galibiyet, 3 beraberlik 1 de mağlubiyet alarak giren Güneydoğu ekibi, puan cetvelinde 8. sırada bulunuyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement