Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek Açıklaması

21.04.2016 11:14

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, "Kalan 4 maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız." dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, "Kalan 4 maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız." dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de 23 Nisan Cumartesi günü GAP Arena'da play-off mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ile kritik bir maça çıkacaklarını söyledi.

Bu maçta ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacaklarını vurgulayan Şimşek, "Kalan 4 maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bu sezon çok iyi oynayan bir rakibimiz var ama biz de güçlüyüz. Biz ne olursa olsun kalan maçlarda rakip takımlardan daha fazla mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Öte yandan sarı-yeşilli ekip, teknik direktör Erhan Altın'ın yönetiminde Karabük temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını GAP Vadisi Tesisleri'nde sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular pas ve taktik çalıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek Açıklaması - Son Dakika


Advertisement