Şanlıurfaspor Ligde 4 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Ligde 4 Maçtır Kazanamıyor

TFF 1. Lig'de 9. haftayı Mersin İdmanyurdu (1-1) beraberliğiyle kapatan Şanlıurfaspor, 4 maçtır galibiyet elde edemiyor.

31.10.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de 9. haftayı Mersin İdmanyurdu (1-1) beraberliğiyle kapatan Şanlıurfaspor, 4 maçtır galibiyet elde edemiyor.

GAP Arena'da dün konuk ettiği rakibi karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta penaltıdan Fevzi Özkan'ın attığı golle eşitliği sağlayan Şanlıurfa temsilcisi, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Şanlıurfaspor, bu sezon kazandığı 2 müsabakayı da seyircisi önünde oynadı. İlk hafta maçında Ümraniyespor ve 5. haftadaki Bandırmaspor maçlarından sarı-yeşilli ekip aynı skorla (1-0) galip geldi.

Ligde 2. hafta Eskişehirspor (1-1), 3. hafta Giresunspor (1-1), 6. hafta Adana Demirspor (0-0) ve 9. haftada Mersin İdmanyurdu (1-1) ile berabere kalan sarı-yeşilli ekip, 4. hafta Göztepe (2-0), 7. hafta Yeni Malatyaspor (2-1) ve 8. hafta Sivasspor (2-0) maçlarında yenildi.

Gol bulmakta zorlanıyor

Kadrosunda Batuhan Karadeniz ve Etiyopyalı Amin Askar gibi tecrübeli forvetleri barındıran sarı-yeşilli ekip, bu sezon rakip fileleri havalandırmakta zorlanıyor.

Şanlıurfaspor, bu sezon attığı 6 golle Samsunspor'un ardından ligin en az gol atan ikinci takımı durumunda.

Sarı-yeşilli ekipte, Batuhan Artarslan ile Ramazan Sal ikişer, Fevzi Özkan ile Carlos Fortes ise birer golle takıma katkı sağladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Ligde 4 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement