Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ'dan Centilmenlik Çağrısı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ'dan Centilmenlik Çağrısı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ\'dan Centilmenlik Çağrısı

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Hüseyin Dağ, bu hafta karşılaşacakları Balıkesirspor maçı öncesi taraftarlara centilmenlik çağrısında bulundu.

20.03.2014 18:22

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Hüseyin Dağ, bu hafta karşılaşacakları Balıkesirspor maçı öncesi taraftarlara centilmenlik çağrısında bulundu.

GAP Vadisi'nde antrenmanlarını sürdüren Şanlıurfaspor'da teknik direktör Hüseyin Dağ, Balıkesirspor maçı öncesinde taraftarlara seslenerek, centilmenlik çağrısında bulundu. Dağ, Şanlıurfaspor için çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, karşılaşmayı kazanmaktan başka seçenekleri olmadığını ifade etti. Dağ, "Çalışmalarımızı bu ciddiyetle yapıyoruz. Geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatarak bir nebzede olsa rahat bir nefes aldık. Şimdi önümüzde ligin üst sıralarını ilgilendiren bir maç olacak. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da galibiyet alarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Taraftara da çağrıda bulunan Dağ, şöyle konuştu:

"Geçmiş sezonda ve ilk yarıda da rakibimiz ile maçlar oynadık. Özellikle ilk yarıda oynadığımız ve sahadan 2-1 galip ayrıldığımız maçta bizlere ve takımımıza karşı herhangi bir kötü davranış görmedik. Bizleri ağırladılar ve misafir ettiler. Şanlıurfaspor taraftarından da ricamız, 90 dakika boyunca sadece takımlarını desteklesinler. Rakibimize karşı herhangi bir kötü tutum sergilemesinler. Şanlıurfa'nın gerçek bir centilmen ve misafirperver bir kent olduğunu tüm Türkiye'ye gösterelim. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılırız ve hepimiz bu mutluluğu yaşarız." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ'dan Centilmenlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement