Scolari: Kimse Bize İnanmıyordu! - Son Dakika
Spor

Scolari: Kimse Bize İnanmıyordu!

Scolari: Kimse Bize İnanmıyordu!

Brezilya'nın teknik patronu Scolari, Kolombiya zaferinin ardından oyuncularını övdü, ancak sorunları olduğunu da kabul etti.

05.07.2014 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sambacılar'ın Kolombiya'yı 2-1 devirerek adını finale yazdırmasını büyük sevinçle kutlayan Luiz Felipe Scolari, oyuncularını bu başarıdan dolayı kutlarken, takımın sıkıntılarını da dile getirdi.

Brezilyalı teknik adam, "Bize kimse inanmıyordu! Oyuncuları çok yetenekliler ve işlerine büyük önem veriyorlar.Önümüzde çok zorlu bir rakip var şimdi, ama biz Almanya ile bu maçı oynayacağımızı çoktan hesaplamıştık." diye konuştu.

Karşılaşmada 2-0 öne geçmelerinin ardından saldırmaya devam etmelerini bir hata olarak yorumlayan Scolari, " David Luiz'in golünden sonra vites düşürmemiz gerekirdi. Biz saldırmaya ve tempoyu korumaya devam ettik, hatta ritmi arttırdık. Bunu yapmamıza gerek yoktu.Benim oyuncularım bolca koşuyorlar. Oyunu yeri geldiğinde yavaşlatmak şart. Ancak yaklaşık bir buçuk senedir bu ekiple birlikte çalıştığımızı da unutmamak lazım." ifadelerini kullandı.

Son olarak Brezilyalı futbolseverlere teşekkür eden çalıştıcı, "Fortaleza'daki taraftarlarımız yine harikaydılar. Brezilya'da milli marşa saygı çocukluktan itibaren öğretilir. Taraftarlarımızın marşı söyleyişi bile büyük bir şey. Marşımız çok önemli." dedi ve sözlerini noktaladı.

Brezilya, Dünya Kupası'nı son olarak 2002'de kazandığında takımın başında yine Scolari bulunuyordu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Scolari: Kimse Bize İnanmıyordu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement