Scolari: Neymar İçin Oynayacağız - Son Dakika
Spor

Scolari: Neymar İçin Oynayacağız

Scolari: Neymar İçin Oynayacağız

Brezilya'nın tecrübeli teknik patronu Luiz Felipe Scolari, Almanya'ya karşı, sakatlanarak turnuva dışında kalan Neymar için oynayacaklarını söyledi.

08.07.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'yı 2002'de Dünya Şampiyonu yapan ve Sambacılar'ı bir kez daha dünyanın en büyüğü yapmaya çok yaklaşan Felipao, oyuncularını Almanya maçına Neymar'ın sakatlığını kullanarak motive ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, bu akşam oynanacak yarı final maçı ile ilgili olarak, "Neymar'a olanları kabullenmeli ve artık maça odaklanmalıyız. Bu maçta sadece kendimiz için ve hayallerimiz için değil ayrıca Neymar için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Scolari, Almanya'yı devirerek finale çıkmak istediklerini de belirtirken Thiago Silva'nın kart cezalısı durumuna düşmesinin üzücü olduğunu söyledi, fakat Dante'ye güvendiğini de sözlerine ekledi.

Cezası sebebiyle Almanya'ya karşı forma giyemeyecek olan Kaptan Thiago Silva da yaptığı açıklamada, "Görevim daha bitmedi. Kart cezalısıyım, hapse düşmedim. Bu normal bir şey, sahada benim yerine kim oynarsa oynasın ona güvenim tam. Takımımızı en iyi temsil edeceğiz." dedi.

Neymar, Kolombiya maçında Zuniga'nın arkadan yaptığı sert müdahele sonucunda sakatlanmıştı. Yıldız oyuncunun omurga kemiklerinde kırık meydana geldi ve turnuvayı kapattı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Scolari: Neymar İçin Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement