Sebastian Giovinco Toronto'da! - Son Dakika
Spor

Sebastian Giovinco Toronto'da!

Sebastian Giovinco Toronto\'da!

Juventuslu futbolcu Sebastian Giovinco, Amerikan Ulusal Futbol Ligi ekiplerinden Toronto’yla anlaştı.

19.01.2015 21:17

Amerikan Ulusal Futbol Ligi MLS’den Toronto Kulübü Juventus’tan Sebastian Giovinco ile anlaştı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada italyan futbolcunun sezon sonunda takıma katılacağı ifade edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Sebastian Giovinco da Amerika futboluna ayak basacak olan yıldızlar arasında yerini alıyor… Sebastian Giovinco gelecek sezondan itibaren Amerikan Ulusal Futbol Ligi olan MLS'de forma giyecek…

Toronto Kulübü’nden yapılan resmi açıklamada Giovinco ile anlaşıldığı ve 27 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren Amerika’da forma giyeceği bildirildi. Öte yandan açıklamada lig ve kulüp politikası gereği transfer şartlarının açıklanmadığı da ifade edildi.

“KARİYERİNİN ÖNEMLİ DÖNEMİNDE BİZİ SEÇTİ”

Transferin ardından konuşan Toronto FC Genel Müdürü Tim Bezbatchenko, “Giovinco gibi yetenekli bir futbolcunun, kariyerinin önemli döneminde birçok takım istemesine rağmen Toronto’yu tercih etmesi bize büyük bir sevinç yaşattı. Böyle fantastic bir futbolcuyu takımımıza getirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

“FORMAMI DEĞİŞTİRENE KADAR KALBİM JUVE İÇİN ATACAK”

“Bugün Toronto FC ile anlaştık ve yaz geldiğinde kulübe katılacağım” diyen Giovinco, heyecanlı olduğunu söyleyerek "Ben yıllardır Toronto hakkında çok önemli şeyler duydum ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. O zamana kadar, Juventus ve taraftarımız için gerçekleştirmek istediğiniz birçok şey var . Ben bu yaz formamı değiştirene kadar hep Juve için kalbimi ve ruhumu vereceğim” dedi.

"Sebastian Giovinco kendini kanıtlamış bir yetenek” diyen Toronto FC Teknik Direktörü Greg Vanney ise, "Biz 2015 sezonu için çok heyecanlıyız. Takıma çok önemli bir parça daha ekledik. Bize büyük bir güç katacak.” diye konuştu.

Transfer sezonuna Roma'dan Michael Bradley ve  Sunderland'den ABD'li futbolcu Jozy Altidore'u kadroya katarak başlayan Toronto Kulübü, bir yıldızı daha kadrosuna katarak önümüzdeki sezon için ne kadar iddialı olduklarını ortaya koydu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sebastian Giovinco Toronto'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement