Selçuk İnan, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan, PFDK'ya Sevk Edildi

Selçuk İnan, PFDK\'ya Sevk Edildi

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, "kural dışı hareketi" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

15.09.2015 15:31  Güncelleme: 16:11

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnanProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

"KURAL DIŞI" HAREKET

TFF'den yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçında rakibine yaptığı "kural dışı hareketi" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya gönderildi.

PFDK'YA GÖNDERİLDİ

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftada oynanan maçlarda kırmızı kart gören Kasımpaşalı futbolcu Veysel Sarı, Çaykur Rizesporlu futbolcu Ludovic Sylvestre, Akhisar Belediyespor'un futbolcusu Douglas Ferreira da PFDK'ya sevk edildi.

Ayrıca, Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor ve Çaykur Rizespor'un, PTT 1. Lig ekiplerinden ise Boluspor, Giresunspor ve Samsunspor'un da PFDK'ya sevkine karar verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Selçuk İnan, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ASLAN DENİZ: BU NE BİÇİM HAKEM ANLAMADIM.Bİ DE FİFA KOKARTLI.BÖYLE HAKEMLERE FİFA KOKARTINI VERENİN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM.TİTA,SELÇUKU TUTUYOR VE HAKEMDE İZLİYOR.FAULÜ ÖNCEDEN ÇALSAN O SELÇUK O TEKMEYİ ATMAYACAK.BÖYLE HAKEMLERİ GALATASARAY MAÇINA VERMEYİN KARDEŞİM.BEN DEMİYORUM Kİ SELÇUKUN YAPTIĞI HAREKET DOĞRU.PROFESYONEL FUTBOLCU O HAREKETİ YAPMAZ. AMA ONU TEŞVİK EDEN HAKEMLER... 27 2 Yanıtla
    Vantalya: Aynen öyle kardeşim Fenerbahçe taraftarı olarak katılıyorum sana. Tebrikler. 9 3
  • Beşiktaş: Aslan deniz, Beşiktaş'ın başına gelenlerin çeyreği sizin başınıza gelse çıldırırsınız, en ufak şeyde yaygarayı koparıyorsunuz 4 7 Yanıtla
  • pülümürlü...kürt...: Selçuk 3 maç ceza aldı 0 7 Yanıtla
  • zaza23: Hakemi kimr sevkcedicez allaha mi birakicaz hrp isimizi peki 4 2 Yanıtla
  • manyadim iyice: siz benden daha manyak ciktiniz be 0 1 Yanıtla

Advertisement