Selçuk Yula'nın Vefatı - Son Dakika
Spor

Selçuk Yula'nın Vefatı

Selçuk Yula\'nın Vefatı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Yılmaz: "Fenerbahçe için her türlü fedakarlığı yapan bir insandı" Kulüp eski başkanlarından Şen: "Çok iyi bir Fenerbahçeliydi" Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel: "Acımız çok büyük. En son kendisiyle Salzburg deplasmanında bir aradaydık"

06.08.2013 12:55

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, eski milli futbolcuları Selçuk Yula'nın vefatının kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Talat Yılmaz, Yula'nın Fenerbahçe için her türlü fedakarlığı yapan iyi bir insan olduğunu belirterek, "Selçuk tanıdığım kadarıyla efendi, tevazu sahibi, dört dörtlük bir insandı. Aynı zamanda samimi bir Fenerbahçeli, gönülden takımına bağlıydı. Her hal ve şartta Fenerbahçe için her türlü fedakarlığı yapan  bir insandı. Keşke bütün sporcular onu örnek alabilse. Maalesef Fenerbahçe için acı bir gün" diye konuştu.

Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, Fenerbahçe camiası ile yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da güne acı haberle başladıklarını dile getirerek, "Bizim için, özellikle de benim için çok zor bir durum. Selçuk Yula benim için hem bir arkadaş hem bir evlat hem de sporcuydu. Kısa süre önce Serkan Acar vefat etti. Bu sabah da bu acı haberi aldık. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yakınlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

- Ali Şen: "Çok iyi bir Fenerbahçeli'ydi"

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Selçuk Yula'nın 1979 yılında transfer olduğu sarı-lacivertli takıma uzun yıllar başarıyla hizmet ettiğini belirterek, "Bizdeki ilk senesi istediği gibi geçmedi ama sonra iki yıl üst üste gol kralı oldu. Teknik bir futbolcuydu ve iyi penaltı kullanırdı. Bana yakın bir futbolcuydu, gelip her şeyi anlatırdı. Çok iyi bir Fenerbahçeli ve iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

- Volkan Demirel: "Acımız çok büyük"

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanlarından Volkan Demirel ise Selçuk Yula'nın vefatı nedeniyle büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, "Fazla söylenecek bir şey yok, başımız sağ olsun demekten ve ailesine başsağılığı dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Acımız çok büyük. En son kendisiyle Salzburg deplasmanında bir aradaydık. Ailesine sabırlar diliyorum tüm futbolcuların ağabeyiydi. Bizle dost gibi konuşabilen bir ağabeyimizdi" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Selçuk Yula'nın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement