Galatasaray'a vedasının ardından Şener Özbayraklı, Başakşehir ile sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a vedasının ardından Şener Özbayraklı, Başakşehir ile sözleşme imzaladı

Galatasaray ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla sarı-kırmızılı kulübe veda etti. 31 yaşındaki futbolcu paylaşımında, "Parçalı forma ile sahada görev yaptığım her an terimin son damlasına kadar savaştım, elimden geleni vermeye çalıştım. Fakat veda vakti geldi çattı" ifadelerine yer verdi. Medipol Başakşehir bu paylaşımın üstünden 1 saat geçmeden Şener'le iki yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

09.06.2021 16:30  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın kontrat uzatmadığı Şener Özbayraklı, sosyal medya hesabından kulübe veda etti ve Başakşehir'le sözleşme imzaladı.

"TERİMİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞTIM"

Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Değerli Galatasaray camiası; 2019 yılından bu yana gururla formasını taşıdığım Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmenin sona ermesinin ardından yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nasıl ki yeni maceralara atılmak futbolun doğasında varsa ayrılıklar da işimizin bir parçası. Ben de kariyerimde yeni bir sayfa açmanın her iki taraf için de daha doğru olacağına inanıyorum. Parçalı forma ile sahada görev yaptığım her an terimin son damlasına kadar savaştım, elimden geleni vermeye çalıştım. Fakat veda vakti geldi çattı... Yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere tüm teknik ekibe, takım arkadaşlarıma, idari kadroya ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Saygılarımla. Şener Özbayraklı" dedi.

Şener Özbayraklı yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti

BAŞAKŞEHİR'E İMZAYI ATTI

Medipol Başakşehir, Şener'in ayrılığını açıklamasının üstünden 1 saat geçmeden tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray'a vedasının ardından Şener Özbayraklı, Başakşehir ile sözleşme imzaladı
Galatasaray\'a vedasının ardından Şener Özbayraklı, Başakşehir ile sözleşme imzaladı

Son Dakika Spor Galatasaray'a vedasının ardından Şener Özbayraklı, Başakşehir ile sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement