Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi hakkında konuştu: Şansımız yok - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi hakkında konuştu: Şansımız yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma umutlarının kalmadığını dile getirdi. Yalçın, "Şansımız olduğunu zannetmiyorum. Diğer maçlarımız da deplasmanda. UEFA Avrupa Ligi'ni kovalayacağız. Lige dönmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

20.10.2021 10:31  Güncelleme: 10:34

Sergen Yalçın, ilk 3 maçta puan alınamamasının ardından acı gerçeği itiraf etti. Yalçın, "Artık şansımız yok" dedi.

"SKORA ALDANMAYIN

Takımda her zaman değişiklikler olabileceğini dile getiren Sergen Yalçın, "Yediğimiz gollerde savunma hatası olduğunu düşünmüyorum. Korner golü yedik. Belli eşleşmeler var, pozisyon alıyoruz. Kornerden gol yemedik herhalde bu zamana kadar. Takılıp kalmamak lazım. Nasıl bir önlem alırız, analiz ettikten sonra bakarız. Skora çok aldanmayın. Oyunun karşılığı bu değildi" dedi.

"HEP BERABER BEKLEYECEĞİZ"

Avrupa'daki rota hakkında Yalçın, "Lige dönmemiz lazım. Bundan sonra şansımız olduğunu zannetmiyorum. İlk 2 şansımız yok. Belki UEFA Avrupa Ligi şansımız olur, onu kovalayacağız artık. Diğer iki maçımız deplasmanda olacak. Sonucu hep beraber bekleyip görürüz" diye konuştu.

Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi hakkında konuştu: Şansımız yok

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi hakkında konuştu: Şansımız yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Onlarca milyon doları alırken kendinize toz kondurmuyorsunuz. Şansımız yokmuş. Lafa bak. Sen çaliştiriyorsun takımı. Orada saksımısın. 24 10 Yanıtla

Advertisement