Shakira, Pique'nin ihanetini babasının yoğun bakımda olduğu süreçte öğrendiğini açıkladı - Son Dakika
Spor

Shakira, Pique'nin ihanetini babasının yoğun bakımda olduğu süreçte öğrendiğini açıkladı

Shakira, yaptığı açıklamayla Pique'nin ihanet ettiğini babasının yoğun bakımda olduğu sırada öğrendiğini belirtti. Ayrılığın ardından babasıyla ilgili büyük üzüntü yaşadığını ve en çok ihtiyaç duyduğu anda terk edildiğini ifade eden Shakira, kendi başına iyi olacağını hissettiğini söyledi.

28.06.2023 14:11  Güncelleme: 14:22

Shakira ile Pique'nin ayrılığı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Son olarak Shakira yaptığı açıklamayla, ihanete uğradığını babasının yoğun bakımda olduğu süreçte öğrendiğini ifade etti.

"HAYATTA EN ÇOK SEVDİĞİM İNSAN BENİ TERK EDİYORDU"

Shakira ihanet ve ayrılık sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Evim dağılıyordu. Babamın yoğun bakımda olduğu sırada ihanete uğradığımı basından öğreniyordum. Babam, ayrılığımın ardından benimle ilgili büyük üzüntü yaşadığım için beni teselli etmek için Barcelona'ya geldi. Hayatta en çok sevdiğim insan, babam, en çok ihtiyacım olduğu anda beni terk ediyordu. Onunla konuşamıyor, en çok ihtiyaç duyduğum tavsiyeler için en iyi arkadaşıma gidemiyordum." dedi.

"KENDİ BAŞIMA İYİ OLACAĞIMI HİSSEDİYORUM"

Shakira daha önce yaptığı açıklamada ayrılığın hayata bakış açısını değiştirdiğini belirterek, "Bir şekilde, bunu başka bir perspektiften öğrenmeyi başardım ve kendi başıma iyi olacağımı hissediyorum. Bir kadının hayatta karşılaştığı zorluklarla yüzleşmesi gerektiğinde daha güçlü çıkması gerektiğine inanıyorum. Daha güçlü çıkmak, zayıflıklarınızı tanımayı ve kırılganlığınızı kabul etmeyi öğrenmek demektir." ifadelerini kullanmıştı.

Ayrılığa dair en bomba itiraf Shakira'dan: Pique'nin ihanetini babam yoğun bakımdayken öğrendim
Ayrılığa dair en bomba itiraf Shakira'dan: Pique'nin ihanetini babam yoğun bakımdayken öğrendim
Shakira, Pique\'nin ihanetini babasının yoğun bakımda olduğu süreçte öğrendiğini açıkladı

Son Dakika Spor Shakira, Pique'nin ihanetini babasının yoğun bakımda olduğu süreçte öğrendiğini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement