Siirt'te Halı Saha Turnuvası Start Aldı - Son Dakika
Spor

Siirt'te Halı Saha Turnuvası Start Aldı

Siirt\'te Halı Saha Turnuvası Start Aldı

Siirt Valiliği,Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ve Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından başlatılan futbol turnuvası stard aldı.

18.09.2013 17:04  Güncelleme: 16:15

Bilek Spor kompleksinde gerçekleştirilen açılış maçına, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Tillo Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın, Tillo Belediye başkanı Mesut Memduhoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Barış Meclis sözcüsü Op. Dr. Ekrem Bilek, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Ahmet Muhtar, bazı kamu kurum müdürleri ve sporsever vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde, turnuvanın ilk maçına çıkan Eczacılar spor ile Siirt'li Fenerbahçeliler spor arasında oynanan maçın başlama vuruşunu, Vali Ahmet Aydın yaptı.

Halı saha futbol turnuvasının "Tillo bilim kültür etkinlikleri" kapsamında düzenlediğini belirten Vali Aydın,' gençlerimizin kaynaşmasını, sporun içerdiği dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek ve Siirt' in sahip olduğu zengin inanç turizmini tanıtmak amacı ile böyle bir turnuvanın düzenlendiğini' söyledi.

Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ve Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı ile birlikte turnuvanın düzenlendiğini ifade eden Vali Aydın, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, emeği geçenleri kutladı.

Eczacılar spor ile Siirt'li Fenerbahçeliler spor arasında oynanan maç; Eczacılar sporun 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt'te Halı Saha Turnuvası Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement