"Şike Davası" Duruşması Yarına Ertelendi - Son Dakika
Spor

"Şike Davası" Duruşması Yarına Ertelendi

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Şike Davası" sona erdi.

15.02.2012 20:32

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Şike Davası" sona erdi. Yarın kalındığı yerden devam edilecek duruşmada bugün, iddianamenin 232. sayfasına gelindi.

Şike davasında iddianameyi dönüşümlü olarak okuyan TRT spikerlerinin, saat 17.00'de verilen aranın ardından iddianameyi daha hızlı bir şekilde okumaya başladıkları görüldü. Dün yapılan oturumda iddianamenin 120 sayfa okunmasını planladıklarını belirten Başkan Mehmet Ekinci, ancak duruşmaya katılanların yorulması nedeniyle 113'üncü sayfa okunurken duruşmayı sona erdirmişti.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Futbolda Şike davasının bugün görülen duruşmasında da iddianamenin 220'nci sayfaya kadar okunmasının planladığı öğrenildi. Ancak saat 17.00'de duruşmaya ara verildiğinde iddianamenin henüz 197'nci sayfasına kadar okunduğu gözlendi. Saat 17.35'e kadar süren aranın ardından başlayan duruşmada TRT spikerlerinin, iddianameyi çok hızlı bir şekilde okudukları görüldü. Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, TRT spikerlerine hızlı okumaları yolunda talimat verdiği iddia edildi.

Duruşmaya yarın devam edileceğini belirten Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Yargılamaya önümüzdeki hafta Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edeceğiz dedi.

Ekinci, "Bu hafta iddianamenin okunmasını tamamlayacağız. Önümüzdeki hafta Pazartesi Salı, Perşembe ve Cuma günleri ifadelerin alınması ile devam edeceğiz. Önce Olgun Peker'in ifadesiyle başlayacağız daha sonra iddianamede yer alan Peker grubunun ifadeleriyle devam edeceğiz. Daha sonra Aziz Yıldırım ve iddianamede yer alan grubunun ifadelerini de alacağız. Savunmalarınızı CD ortamında bizlere sunarsanız yargılama hızı açısından daha iyi olur. Yinede takdir sizindir" diyerek sanık ve sanık avukatlarını

duruşmanın işleyişi hakkında bilgilendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Şike Davası' Duruşması Yarına Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement