Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü'nün İlk Antrenmanında Futbolcularla Buluştu - Son Dakika
Spor

Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü'nün İlk Antrenmanında Futbolcularla Buluştu

Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü\'nün İlk Antrenmanında Futbolcularla Buluştu

Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü'nün ilk antrenmanında futbolcularla bir araya geldi. Antrenmanı Kaymakam Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Öner Akdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen ve kulüp yöneticileri izledi. Kaymakam Koç, futbolculara başarılar dileyerek takıma her türlü desteği vereceklerini belirtti. Ayrıca centilmenlik konusunda tavsiyelerde bulunan Koç, halkın artık acıda değil, başarıda ve sevinçte birleşmesini istediklerini ifade etti. Buluşmanın ardından futbolculara tatlı ikram edildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

26.09.2023 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Silopi Kaymakamı Koç: "İstiyoruz ki bu halk artık acıda değil, başarıda ve sevinçte birleşsin"

ŞIRNAK - Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Cihat Koç, yeni kurulan spor kulübünün ilk antrenmanına katılarak, "İstiyoruz ki bu halk artık acıda değil, başarıda ve sevinçte birleşsin" dedi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yeni kurulan Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü, ilk antrenmanı gerçekleştirdi, Kaymakam Cihat Koç, futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara centilmenlik konusunda tavsiyelerde bulunan Koç, "İstiyoruz ki bu halk artık acıda değil, başarıda ve sevinçte birleşsin" dedi

Hayırlı olsun dileklerini ileten Koç, takıma her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Takımın ilk antrenmanının Kaymakam Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Öner Akdan ve kulüp yöneticileri izledi.

Konuşmaların ardından futbolculara tatlı ikram edildi, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Silopi Gücü Gençlik Spor Kulübü'nün İlk Antrenmanında Futbolcularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement