Sivas 4 Eylül Stadyumu, gece aydınlatma projesi ile göz kamaştıracak - Son Dakika
Spor

Sivas 4 Eylül Stadyumu, gece aydınlatma projesi ile göz kamaştıracak

Sivas 4 Eylül Stadyumu, gece aydınlatma projesi ile göz kamaştıracak

Sivasspor Futbol A Takımı'na ev sahipliği yapan 4 Eylül Stadyumu'na Türkiye'de ilk kez, Avrupa'da ise sayılı stadyumda bulunan gece aydınlatma projesi uygulanacak. Yönetim kurulu, stadyumun daha modern ve konforlu hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda stadyum gece aydınlatma projesinin tamamlanmasıyla daha görkemli hale gelecek. 14 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 1 Ekim'de tamamlanması planlanan proje stadyumun isim sponsoru olan firma tarafından şehre hediye edilecek.

12.08.2023 22:26  Güncelleme: 22:27

Sivas 4 Eylül Stadyumu, gece aydınlatma projesi ile göz kamaştıracak.

Sivasspor Futbol A Takımı'na ev sahipliği yapan 4 Eylül Stadyumu'na Türkiye'de ilk kez, Avrupa'da ise sayılı stadyumda bulunan gece aydınlatma projesi uygulanacak.

Yönetim kurulu, stadyumun daha modern ve konforlu hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda stadyum gece aydınlatma projesinin tamamlanmasıyla daha görkemli hale gelecek.

14 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 1 Ekim'de tamamlanması planlanan proje stadyumun isim sponsoru olan firma tarafından şehre hediye edilecek. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivas 4 Eylül Stadyumu, gece aydınlatma projesi ile göz kamaştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement