Sivas'ta Para ve Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika
Spor

Sivas'ta Para ve Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası Heyecanı

Sivas\'ta Para ve Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası Heyecanı

Sivas'ta düzenlenen 'Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize' yarışmalarına 17 ilden 86 sporcu katıldı. Sporcuların performansları izleyenler tarafından beğeni topladı. Derece alan sporcular, madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından takdim edildi. Vize yarışlarında başarılı olan sporcular, Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

04.04.2024 12:13  Güncelleme: 12:16

Sivas'ta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile "Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize" yarışmaları düzenlendi. Yarışmada sporcuların performansları ise beğeni topladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan "Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize" yarışmaları Sivas'ta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı. Sporcuların performansları ise izleyenlerin beğenisini kazandı.

Heyecan dolu yarışlarda derece alan sporculara, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile şube müdürlerinden Aytaç Keklik tarafından madalya takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Tunç, "Tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Sivas'ımız önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı" dedi.

Vize yarışlarında barajı geçen sporcular ise 29-31 Temmuz'da Trabzon'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivas'ta Para ve Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement