Sivasspor Akhisar Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Sivasspor Akhisar Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor Akhisar Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

14.03.2013 13:24  Güncelleme: 12:38

Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, düz koşu ve açma germe hareketlerinin ardından pas çalışması yaparak çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Çalımbay çift kale maç esnasında futbolculara Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili taktikler verdi.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Murat Akça ve Milan Cerny ile Kaleci Senecky katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Kamil Grosicki ve Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Manisa'da kazanıp iyi bir seri yakalamak istediklerini belirten Uğur Kavuk, "Geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet aldık şimdi de zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Aynı şekilde galibiyet alıp, iyi bir seri yakalayıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bizim takımın gücü belli. Hocamızında dediği gibi 9 tane final maçımız var, ilk maçımız Aksihar'da. Manisa'da kazanıp Sivas'a dönmek istiyoruz." dedi. Kadir Bekmezci ise, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Çünkü Akhisar Belediyespor ligde kritik bir yerde bulunuyor. Mutlaka kazanmak isteyeceklerdir bize karşı. Ama bizde kazanmak isityoruz. Şu an ligde hiç bir şey belli değil kazanıp iyi bir avantaj elde etmek isityoruz." dedi.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Akhisar Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement