Sivasspor'un Erdoğan Yeşilyurt'u UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sezonun en iyi golü seçildi - Son Dakika
Spor

Sivasspor'un Erdoğan Yeşilyurt'u UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sezonun en iyi golü seçildi

UEFA, Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonunun en iyi golünü açıkladı. Sivasspor oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt'un İtalya takımı Fiorentina'ya attığı gol, sezonun en iyi golü seçildi. Yeşilyurt, sezonun golü adayları sıralamasında diğer oyuncuları geride bıraktı.

12.06.2023 17:11

Sivasspor oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt'un, 9 Mart 2023 tarihinde oynan maçta Fiorentina'ya attığı gol, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sezonun en iyi golü seçildi.

UEFA, Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonunun en iyi golünü açıkladı. En iyi gol Sivasspor oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt'un İtalya takımı Fiorentina'ya, 9 Mart 2023'te oynanan maçüa attığı gol seçildi.

UEFA'nın sosyal medya hesabında yer alan açıklamaya göre Sivasspor oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt, "sezonun golü" adayları sıralamasında Moffi (Nice), Immobile (Lazio), Diouf (Basel), Chukwueze (Villarreal), Saponara, Kouame (Fiorentina), Bowen ve Rice'ın (West Ham United) attığı golleri geride bıraktı.

Sivasspor\'un Erdoğan Yeşilyurt\'u UEFA Avrupa Konferans Ligi\'nde sezonun en iyi golü seçildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Sivasspor'un Erdoğan Yeşilyurt'u UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sezonun en iyi golü seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement