Son Antreman Taraftara Açık - Son Dakika
Spor

Son Antreman Taraftara Açık

Son Antreman Taraftara Açık

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Sivasspor maçının son antremanını taraftarlara açık olduğunu söyledi.

27.03.2013 12:36  Güncelleme: 13:49

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, cumartesi akşamı sahalarındaki Sivasspor maçının son provasının taraftarlara açık olacağını söyledi.

TARAFTAR MOTİVASYONU

Mor beyazlı ekip, Hector Cuper gözetiminde Durugöl Tesisleri'nde Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken yarın 19 Eylül Stadyumu'nda saat 18.00'deki antremanın taraftara açık olduğunu bildiridi. Orduspor kritik maç öncesinde antrenman yasağını kaldırarak taraftar desteğiyle ateş hattından çıkmayı hedefledi.

MİLLİLER ANTRENMANA KATILMADI

Orduspor'un bugünhkü çalışmasına milli takımlara giden Bogdan Stancu, Cantuğ Temel, Abdulkadir Kayalı ve Atila Turan, katılmadı. Sakatlıktan kurtulan Ayila Yussuf ve Romero Gormez ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

SELÇUK'A DOĞUM GÜNÜ

Bu arada Selçuk Şahin'in doğum günü nedeniyle antrenman bitiminde sürpriz doğum günü pastası kesildi. Selçuk Şahin, teknik direktör Cuper ve takım arkadaşlarına teşekkür etti, "Gerçekten çok duygulandım. Burada, Orduspor'da, Ordu'da olmaktan dolayı mutluyum" dedi. Selçuk Şahin, kestiği pastasının ilk dilimini kendi elleriyle Cuper'e yedirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Son Antreman Taraftara Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement