Southampton Liverpool Maçı Saat Kaçta Southampton Liverpool Maçı Hangi Kanalda Southamton Liverpool... - Son Dakika
Spor

Southampton Liverpool Maçı Saat Kaçta Southampton Liverpool Maçı Hangi Kanalda Southamton Liverpool...

Southampton Liverpool Maçı Saat Kaçta Southampton Liverpool Maçı Hangi Kanalda Southamton Liverpool...

Southampton Liverpool maçı saat kaçta Southampton Liverpool maçı hangi kanalda Southamton Liverpool maçı canlı izle Southamton Liverpool maçı şifresiz izle 20 Mart 2016 Soton Liverpool maçını canlı veren kanallar listesi Southamton Liverpool muhtemel 11'ler Soton L'pool maçı hangi kanalda İngiltere Premier Lig'de 20 Mart 2016 Pazar günü karşılaşacak olan Southampton ve Liverpool, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor.

20.03.2016 17:29

Southampton Liverpool maçı saat kaçta Southampton Liverpool maçı hangi kanalda Southamton Liverpool maçı canlı izle Southamton Liverpool maçı şifresiz izle 20 Mart 2016 Soton Liverpool maçını canlı veren kanallar listesi Southamton Liverpool muhtemel 11'ler Soton L'pool maçı hangi kanalda

İngiltere Premier Lig'de 20 Mart 2016 Pazar günü karşılaşacak olan Southampton ve Liverpool, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. Zorlu mücadelenin hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağını her iki takımın da muhtemel 11'lerini ve karşılaşmaya dair diğer önemli bilgileri bu haberde derledik.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon zor günler geçiren Southampton ve Liverpool takımları, bugün Southamton'ın sahası olan 32.551 seyirci kapasiteli St. Mary's Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

İngiltere Premier Lig'in iki güçlü ekibi Southamton ve Liverpool, üst sıralara tırmanma ve Avrupa Kupaları potasından kopmamak için karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Türkiye saatiyle 15.30'da başlayacak.

Southampton Liverpool mücadelesini, Roger East ve yardımcıları Dave Bryan ile Adam Nunn yönetecek.

St. Mary's

Geride kalan 25 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyetle, 20 puan toplayabilen Mersin İdmanyurdu takımı şu ligin 17. sırasında bulunuyor.

Ligde 8. sırada olan Southampton'ı bir basamak altında takip eden Liverpool, bu sezona Brendan Rodgers yönetiminde başladı. Ama başarısız sonuçların ardından Liverpool yönetimi göreve Alman teknik adam Jürgen Klopp'u getirdi. Liverpool şimdiye kadar oynadığı 28 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 44 puan topladı. Liverpool'un bir basamak üstündeki Southampton takımı ise şimdiye kadar 30 maç yaptı ve 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 44 puan topladı.

Son maç

İngiltere Premier Lig'in 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Anfield Road'ta oynanan maç, 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

İddaa kodu 139 olan bu maçta; ev sahibi Southampton'a 2.20, Liverpool'a 2.50 ve beraberliğe ise 2.90 oran veriliyor.

Southampton Liverpool

Piyasa değerleri

Southampton takımının güncel piyasa değeri yaklaşık 206 milyon 450 bin euro. Liverpool ise 360 milyon 750 bin euro piyasa değerine sahip bir takım kurmuş durumda.

En golcüler

Southampton takımında Graziano Pelle 8, Shane Long 7 ve Dusan Tadic 6 golle en golcü futbolcular listesinde ilk 3 sırada bulunuyor.

Liverpool takımında ise ofansif orta saha oyuncusu Roberto Firmino'nun 8, Christian Benteke'nin 7 ve Philippe Coutinho'nun 5 golü bulunuyor.

20 Mart Pazar günü saat 15.30'da St. Mary's Stadı'nda oynanacak ve Roger East'in düdük çalacağı mücadeleyi Lig TV kanalı naklen ekranlara getirecek.

Muhtemel 11'ler

Southampton; Fraser Forster, Virgil van Dijk, Cuco Martina, Matt Targett, Ryan Bertrand, Oriol Romeu, Dusan Tadic, Steven Davis, Jordy Clasie, Graziano Pelle, Shane Long.

Liverpool; Simon Mignolet, Mamadou Sakho, Dejan Lovren,  Jonathon Flanagan, Alberto Moreno, Emre Can, Roberto Firmino, Jordan Henderson, Philippe Coutinho, Adam Lallana, Divock Origi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Southampton Liverpool Maçı Saat Kaçta Southampton Liverpool Maçı Hangi Kanalda Southamton Liverpool... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement