Spahıja:"Olympiakos Maçı Öncesi İyi Bir Hazırlık Oldu" - Son Dakika
Spor

Spahıja:"Olympiakos Maçı Öncesi İyi Bir Hazırlık Oldu"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Bornova Belediyesi'ni 97-72 Yendikleri Maçın, Olympiakos Maçı İçin İyi Bir Hazırlık Olduğunu Söyledi.

19.02.2011 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Bornova Belediyesi'ni 97-72 yendikleri maçın, Olympiakos maçı için iyi bir hazırlık olduğunu söyledi.

Spahija, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir Litvanya deplasmanının ardından Bornova Belediyesi'ni yenen takımını kutladı.

Takımda birçok sakat ve hasta oyuncu olduğuna dikkati çeken Neven Spahija,

"THY Avrupa Ligi'nde 24 Şubat Perşembe günü Olympiakos ile yapacağımız önemli maç öncesi, Bornova Belediyesi maçı bizim için iyi bir hazırlık oldu. Olympiakos maçına en iyi şekilde çıkacağız" diye konuştu.

Bornova Belediyesi Başantrenörü Aclan Kavasoğlu ise yorgun ve eksik rakipleri karşısında 21 top kaybı yaptıklarını belirterek, "Takımda yeni oyuncular var. Şu anda bir uyum sorunumuz bulunuyor. Uyum sorununu çözüp, daha iyi oynayarak, alt sıralardan kurtulmak ve play off'u zorlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

-SAKAT OLAN TOMAS OYNAMADI-

Fenerbahçe Ülker'de Zalgiris Kaunas maçında sakatlanan Marko Tomas, Bornova Belediyesi maçının kadrosuna alınmadı.

Kasında problem bulunan Tomas'ın ayrıca gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi. Tomas'ın 21 Şubat Pazartesi günü takımla çalışmalara başlamasının beklendiği kaydedildi.

Zalgiris Kaunas maçında grip olduğu için oynayamayan Ukic ise Bornova Belediyesi maçında forma giydi. Ukic'in rahatsızlığı tam olarak atlatamadığı, ancak daha iyi durumda olduğu belirtildi.

Sarı-lacivertlilerde Can Maxim Mutaf da grip olduğu için Bornova Belediyesi maçı kadrosuna alınmadı.

Bornova Belediyesi'nin yeni transferi Julian Sensley ise ilk kez Fenerbahçe Ülker maçında forma giydi.

Bu arada, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Boston Celtics'de oynayan Semih Erden de eski takımı Fenerbahçe Ülker'in maçını locadan izledi.

-PRELDZİC YÜZDE YÜZ İSABETLE OYNADI-

Fenerbahçe Ülker'de 19 sayıyla en skorer oyuncu olan Emir Preldzic, karşılaşmada yüzde yüz isabet oranıyla oynadı.

Preldzic, 2 sayılık atışlarda 4'de 4, 3 sayılık atışlarda 3'de 3 ve serbest atışlarda 2'de 2 isabetle toplam 19 sayı kaydetti. Karşılaşmada 15 dakika 32 saniye oynayan Preldzic, 19 sayının 14'ünü 3. periyotta attı.

Fenerbahçe Ülker'de Lavrinovic 13 sayı, 6 ribaunt, May ve Ömer 11'er sayı, Jasikevicius 10 sayı, Oğuz 6 sayı, 9 ribuant, Ukic 9 sayı, 6 asist, Kaya 9 sayı, 6 ribaunt ile takıma katkı sağladı.

Bornova Belediyesi'nde ise Ffriend 19 sayı, 8 ribaunt, Ümit 18 sayı, 7 ribaunt, yeni transfer Sensley 17 sayı, Smith 8 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle ile oynadı.

Bornova Belediyesi 21 top kaybı yaparken, Fenerbahçe Ülker 15 top çaldı.

Fenerbahçe Ülker, ribauntlarda da rakibine 34-27 üstünlük kurdu. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spahıja:'Olympiakos Maçı Öncesi İyi Bir Hazırlık Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement