Altay'da Zeki formayı kaptı - Son Dakika
Spor

Altay'da Zeki formayı kaptı

Altay\'da Zeki formayı kaptı

Süper Lig kulüplerinden Altay'da orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım, teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeyi başardı.

07.10.2021 10:32  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig kulüplerinden Altay'da orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım, teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeyi başardı. Geçen sezon 1'inci Lig'de Play-Off şampiyonu olan kadroda yer alan Zeki'ye çok az süre veren deneyimli teknik adam, bu sezon Süper Lig kadrosunda tuttuğu öğrencisini son haftalarda ilk 11'e monte etti. İlk 4 haftada 2 kez kadroya aldığı Zeki'ye sadece 3 dakika görev veren teknik patron Denizli, 30 yaşındaki futbolcuyu son 4 maçta 11'de oynattı.

Göztepe, Beşiktaş ve Gaziantep FK (D) müsabakalarında 90'ar dakika sahada kalan Zeki Yıldırım, Çaykur Rizespor deplasmanında 74'üncü dakikada oyundan alındı. Son olarak 4-1'lik yenilgiyle sonuçlanan Gaziantep deplasmanında penaltıya neden olan Zeki eleştiri konusu oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli daha önce yaptığı açıklamada, "Oyuncular çalışmalarda ne kadar ön plana çıkarsa fırsat yakalama şansları o kadar büyük olur" sözleriyle takımına mesaj yollamıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da Zeki formayı kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement