SPOR GKV'lilerin Voleybolda Destanı Sürüyor - Son Dakika
Spor

SPOR GKV'lilerin Voleybolda Destanı Sürüyor

SPOR GKV\'lilerin Voleybolda Destanı Sürüyor

GKV Özel Okulları Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşarken Bu Gün İl Genelinde Yapılan Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonasında Gürkteks İlköğretim Okulu'nu 2-0 Eleyerek Finale Çıktılar.

20.01.2011 19:44  Güncelleme: 19:45

Akademik başarılarına sportif başarıları da ekleyen GKV Özel Okulları öğrencileri başarıdan başarıya koşarken bu gün il genelinde yapılan Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonasında Gürkteks İlköğretim Okulu'nu 2-0 eleyerek finale adlarını yazdırdılar. Finalde Gazi İlköğretim Okulu ile karşılaşacak olan sporcular hazırlıklarına şimdiden başlarılar.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen küçükler voleybol şampiyonasında bütün rakiplerini eleyen GKV Özel Okulları küçük kızlar voleybol takımı finale yükseldi. 24 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek olan final maçında Gazi İlköğretim Okulu ile final maçı oynayacak olan ekip hazırlıklarına şimdiden başladı. Amaçlarının il şampiyonu olarak bölge şampiyonasına katılmak olduğunu ifade eden sporcular final için çalıştıklarını ifade ettiler.

Yarı final maçlarının ardından GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr Atanur Vergili'yi makamında ziyaret eten sporcular Vergili'ye şampiyonluk sözü verdi. Akademik başarıları sportif başarılarla desteklediklerini ifade eden Vergili "Okul içerisindeki sosyal ve sportif çalışmalar öğrencilerin akademik çalışmalarını büyük oranda desteklemektedir.

Okullarımızın bütün spor takımları bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi yine başarıdan başarıya koşmaktadırlar Küçükler voleybol şampiyonasında finale yükselen takımızı okulumuz beden eğitimi öğretmeni Mehmet Altan'ın şahsında kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. Ekip olarak bütün maçlara büyük bir moralle hazırlandıklarını ifade eden takım antrenörü Mehmet Altan "Sporcularımızın başarılı olması için gerekli her türlü teknik desteği veriyoruz. Onlar da başarılı olacaklarına inanıyorlar.

Şu ana kadar final yolundaki bütün maçlarımızı başarıyla aldık. Sıra finalde. Zorlu bir final yaşayacağımızı biliyorum ama takımımız sahaya kazanmak için çıkacaktır" dedi. GKV Özel Okulları küçükler voleybol takımında Defne Özmen, Elif Kazaz, Beyza Özer, Nursena Tataroğlu, Müge Deniz Karaca, Öykü Tunçözgür, Öykü Yenişekerci, Büşra Karacan ve Eylül Tutar yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor SPOR GKV'lilerin Voleybolda Destanı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement