Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik koltuğuna oturan Kocaeli Birlikspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Ankaragücü hazırlıklarına başladı.

13.04.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğuna oturan Kocaeli Birlikspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Ankaragücü hazırlıklarına başladı.

2. Lig Kırmızı Grup'ta bitime üç hafta kala liderlik koltuğuna oturan Kocaeli Birlikspor, Keçiörengücü maçı sonrası verilen bir günlük izinin ardından çalışmalarına başladı. Hafta sonu Ankaragücü'nü konuk edecek olan Kocaeli ekibi, Teknik Direktör İsmet Taşdemir nezaretinde Alparslan Türkeş Tesisleri'nde hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlılarda sarı kart cezalısı Erhan Yılmaz idmana kısa bir süre geç kalınca arkadaşlarının şakalarına maruz kaldı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir tarafından bir tepsi baklava ile cezalandırılan Yılmaz, takım arkadaşlarını ve teknik heyeti de uzun süre güldürdü.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, futbolcularıyla idman öncesi saha ortasında on dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcularına rehavete kapılmamaları gerektiğini belirten Taşdemir, performanslarından dolayı oyuncularını tek tek tebrik etti. Bitime üç hafta kaldığını belirten Taşdemir, aynı hırsla her maça şampiyonluk maçıymış gibi hazırlanmalarının gerektiğini ve lider oldukları için sorumluluklarının daha da arttığını vurguladı.

İdman düz koşunun ardından ayak tenisiyle devam etti. Ayak tenisinin dışında kalan futbolcular düz koşuyu sürdürdü. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve yöneticiler de kısa bir süre idmanı izleyerek futbolculara moral verdi. İdman daha sonra bekarlar ve evliler olmak üzere çift kale maçın ardından sona erdi. Karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement