Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor, pazar günü sahasında Altay'ı yenerek ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptı.

17.01.2012 13:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor, pazar günü sahasında Altay'ı yenerek ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptı.

Alınan sonuçtan çok oynan futbol ile alkışlanan Kırmızı-siyahlılar şimdi galibiyet serisi yakalama peşinde. Gelecek hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Turgutluspor'un tek korkusu hava koşulları. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına verilen iznin ardından Salı günü yaptığı antrenman ile başlayan takımda sakat Murat Karakoç ve sarı kart cezalısı Çağdaş Topal dışında eksik oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

Turgutluspor'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek, " Bize inanıldığında güvenildiğinde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Bizim ilgiye ve desteğe ihtiyacımız var. Pazar günü yakaladığımız kenetlenmeyi sezon sonuna kadar sürdürmemiz halinde mutlu sona laşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günü bizi çok zorlu bir karşılaşma bekliyor. Yeni Malatyaspor'u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Malatya'da tek korkumuz hava koşulları bunun dışında hiçbir şeyden çekinmiyoruz.

Turgutluspor'un ligde yenemeyeceği takım yok" şeklinde konuştu.

Basın sözcüsü Sait Aşık ise, "Turgutluspor her zaman zirveyi hak eden bir takım, Altay galibiyeti takımımıza çok güzel bir hava getirdi. Bu galibiyet Malatya'yı yenmemiz ile çok daha büyük anlam kazanacak. Takımımızdaki değişimi herkes gördü. bundan sonra çok daha iyi olacağına yürekten inanıyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement