Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Eyüpspor, 3. hazırlık maçında Bandırmaspor'un Eser Yayla ve Deniz Sığa'nın golleriyle yenmeyi başardı.
Kartepe tesislerinde gerçekleşen karşılaşmada 1-0 yenik duruma düşen Eyüpspor maçı, Eser Yayla ve Deniz Sığa'nın golleriyle çevirmesini bildi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Eyüpspor daha önceki hazırlık maçlarında Pendikspor'u 3-1 yenmiş Kocaelispor'la da 1-1 beraber kalmıştı.
Bandırmaspor maçının ardından değerlendirmede bulunan Eyüpspor Teknik Direktör Murat Şahin, yapılan hazırlık maçlarının önemine değindi. Şahin, "Takımımın performansı bizlere yarınlara umutla bakmamıza neden oluyor. Pendikspor ve Bandırmaspor maçlarında yenik duruma düşmemize rağmen maçları kazanmayı bildik. Yeni transferlerin uyumu beni çok sevindiriyor. Eyüpspor olarak sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalarımıza bir süre İstanbul'da devam ettikten sonra yeniden Kartepe'ye dönüp 2. bir kamp dönemi daha planlıyoruz " ifadesini kullandı. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.