Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'da Fethiyespor karşılaşması sonrasında Koray Cinel'in görevine son verilmesi ile ilgili olarak beklenen açıklama Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan'dan geldi.

04.12.2012 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'da Fethiyespor karşılaşması sonrasında Koray Cinel'in görevine son verilmesi ile ilgili olarak beklenen açıklama Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan'dan geldi. Ayhan, Cinel'in sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmeye yanaşmaması üzerinde Turgutluspor yönetiminin sözleşmeyi tek taraflı feshedeceğini açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamada yapan Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, "21 kişilik yönetim kurulumuzun 16'sının katılımıyla bir toplantı yaptık. Son haftalarda herkesinde bildiği gibi Turgutluspor'un aldığı kötü sonuçlar var. Ben dahil katılan 16 yönetim kurulunun hepside bir kan değişikliğine gidilmesi konusunda ortak bir karar aldık. Futbol Şube Sorumlumuz Salih Özakman'a talimat vererek hocamızla görüşme talebimiz olduğunu iletmesini istedik. Hocamız geldi Koray hocaya durumu izah ettim. Hocamız bunu anlayışla karşıladı ve yarına bırakalım görüşmeyi dedi ve bende kabul ettim. Bu sabah Futbol şube Sorumlumuz Salih Özakman'a Koray Hoca'ya ve yardımcılarına iletmesi üzerine bu sabah toplanalım karşılıklı sözleşmenin feshini ortak bir basın açıklamasıyla duyuralım talebimi ilettirdim. Saat 11.30'dan bu akşam saatlerine kadar kulüp idarisi binasından ayrılmayarak hocamızı bekledim ancak kendisi çağrılarımıza cevap vermeyerek kulübe gelmedi. 4 yardımcı hoca yanımıza geldi, helalleştik ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık" dedi.

Başkan Ayhan, Koray Cinel'in görüşmelere katılmadığını belirterek, "Salih Özakman ile en son görüşmesinde Koray hocamız ben Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan ile görüştükten sonra geleceğim bilgisi vermiş. Hocamızı ısrarla çağırmamıza rağmen görüşmelere gelmemiştir ve işin ucunda Turgutluspor menfaatleri söz konusudur. Hafta sonuna kadar benim mevcut hoca Koray Cinel ile sözleşmeyi feshedip yeni bir hoca ile anlaşmam gerekiyor. Fakat hocamız işi yokuşa sürüyor. Benim şahsi kanaatim kendisinin yaptığı Turgutluspor'a eziyet ve hiç hoş ve etik değil. Kendisi hoş olmayan davranışlarda bulunuyor. Bende yetkimi kullanarak sözleşmeyi tek taraflı fesh ediyorum, Koray hocanın görevine son veriyorum. Bu gün yönetim kurulunda teknik direktörlük için iki isim ön plana çıktı. Şartların oluştuğu hocaya Turgutluspor'u emanet edeceğim" diye konuştu.

"GÜNDEMDE 2 İSİM VAR"

Ayhan, teknik direktör arayışlarına başladıklarını belirterek, "Bugün İsmail Ertekin ve Hüseyin Özcan ile görüşeceğim. Olmadığı taktirde yönetim kurulumuz ile birlikte başka isimler üzerinde duracağız... Dün Hoca ile görüşmemizde Turgutlu'nun insanısın yüz yüze bakacağız yönetim kurulu olarak görevine son vermeyelim karşılıklı anlaşarak ayrılalım dedim. Yardımcı antrenörlerin yaptığı davranışı Koray Hocadan da beklerdim. Kulüp başkanı olarak bu kan değişikliğini yapmak en doğal hakkım. Koray hocanın adı gündemde yoktu ben getirdim. Evet hata yaptıysam hatamı da kabul ediyorum. Koray Cinel'i ben istedim ben getirdim, bütün sorumluluk benimdir. Olmadı tutmadı ama yollar ayrılırken de dostça ayrılmamız, kırılma olmaması gerekir dedi. Başkan Ayhan Koray Cinel'in tazminatı ile ilgili soruya

"Ben bu konuya girerek kimseyi rencide etmek istemiyorum konuşulacak, söylenecek o kadar çok şey var ki konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Pazar günü sahasında Güngörenspor ile karşılaşacak olan Turgutluspor'u haftanın ilk antrenmanında yardımcı antrenör Mithat Karabörk çalıştırdı. Teknik direktör konusunda bir kaç gün içerisinde bir isim belirleneceği ve bu isimlerden İsmail Ertakin'in adının ön planda olduğu öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement