Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının dördüncü hafta maçında sahasında konuk ettiği grup sonuncusu Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalarak, rakiplerinin puan kaybına uğradığı haftada zirveye daha fazla yaklaşma fırsatından yararlanamayan...

19.02.2013 14:23

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının dördüncü hafta maçında sahasında konuk ettiği grup sonuncusu Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalarak, rakiplerinin puan kaybına uğradığı haftada zirveye daha fazla yaklaşma fırsatından yararlanamayan İnegölspor'da kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Maçı değerlendiren teknik direktör Mehmet Bulut, zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirerek, "Hafta başından beri yaptığım konuşmalarda, oyuncularımızla yaptığımız toplantılarda maçın zor geçeceğini ifade ettik. Zira rakibin kaybedeceği hiçbir şeyi yok. Ona göre tedbirlerimizi almıştık. Kazanmamamız gereken bir maçtı. Sezon başından süregelen iç sahada bir tedirginlik var. Dışarıda oynadığımız futbolun yarısını burada oynasak çok rahatlıkla kazanabilirdik. Arzu ettiğimiz futbolu oynayamadık. Her şeye rağmen kazanabilirdik. Son dakikada bir puanı kurtardık" dedi.

Rakip karşısında kötü oynadıklarını kaydeden Mehmet Bulut, "Biz hep iyi futbolu arzu eden, izleyenlerin keyif alacağı oyunu sahaya yansıtmayı isteyen bir ekibiz. Bunu gerçekleştiremedik. Rakibe sadece son dakikalarda direnç gösterdik. Direnç ve baskıyı kurabilseydik maç kolay geçecekti. Pozisyon bulmakta zorluk çektik. Savunma arkasına koşular yapamadık. Bundan dolayı sıkıntı yaşadık. Üzüldük ama bu futbolda var. Artık bu maçtan dersler çıkaracağız. İskenderun maçına bakacağız, 2 puanlık kaybı telafi ederiz. Şunu da eklemek lazım bizi buraya getiren bu futbolcular. Onlarında kötü oynamaya hakları var ama olmasa iyi olur. Onlar da istemezlerdi. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu hataları tekrarlamayız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ise, skora değil oynanan kötü futbol için endişelendiğini vurgulayarak, "Bu sene Eyüp maçından sonraki en kötü oyunumuzdu. Teknik heyetin ciddi şekilde önlem alması gerekiyor. Rakiplerimizin bu kaybettiği haftada kazansaydık önemli bir avantajımız olacaktı. Ama iç sahadaki kötü futbolumuz hala devam ediyor. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum. Olmayan oyunculara sığınmak istemiyorum. Sahaya çıkanlar oynayıp atacaklar. İnşallah bunu telafi ederiz. Haftalar kısalıyor. Play-off hedefimiz sürüyor. İskenderun deplasmanına gideceğiz. Orada güzel futbolla galip geliriz. Bugün güzel bir taraftar grubumuz vardı. 90 dakika takımını desteklediler. Bu desteklerinin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement