Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, ligin 3.haftasında Konya Anadolu Selçukluspor'a 2-1 yenilerek, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.8 Kasım Stadyum'unda oynanan maç, hayatını kaybeden Fenerbahçe ve milli takımın eski...

21.09.2013 18:05

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, ligin 3. haftasında Konya Anadolu Selçukluspor'a 2-1 yenilerek, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

8 Kasım Stadyum'unda oynanan maç, hayatını kaybeden Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Ercan Aktuna'nın anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

Maçın ilk dakikalarına iki takım da kontrollü bir oyunla başladı. İlerleyen dakikalarda Kırklarelispor, savunma arkasına atılan uzun toplarla rakip kalede gol arasa da Konya Anadolu Selçukluspor defansı hata yapmadı ve gol şansı tanımadı.

Maçın 37. dakikasında Konya Anadolu Selçukluspor gole çok yaklaştı. Kırklarelispor kalecisi Bulut ile karşı karşıya kalan Konyaspor'da Can Demir'in vuruşunda topu Berkan son anda kale çizgisinden çıkardı ve mutlak golü önledi. İlk yarının son anlarına doğru tehlikeli ataklar geliştirmeye devam Konya Anadolu Selçukluspor gole bu kez 45. dakikada İbrahim'i uzaktan sert şutunda yaklaştı. Kullanılan korner atışı sonrasında topu sağ çaprazda önünde bulan İbrahim'in sert şutu kale direğinden dışarı çıktı. Maçta ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya konuk ekip Konya Anadolu Selçukluspor etkili başladı. Kanat ataklarından geliştirilen ataklarla tehlikeli olan takım, birçok gol pozisyonuna girdi. Maçın 68. dakikasında penaltı kazanan Konyaspor Yaser Hacımustafaoğlu ile penaltı vuruşunu gole çevirdi ve maçta 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra toparlanmaya çalışan Kırklarelispor, duran toplarla gole yaklaştı. Savunmada da açıklar vermeye başlayan takım, 81. dakikada İbrahim Alan'ın golüne engel olamayınca maçta 2-0 geriye düştü. Kırklarelispor maçın 88. dakikasında Yunus İçuz ile farkı bire indiren golü bulsa da yeterli olmadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement