Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, zorlu Kartalspor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

11.12.2013 14:21

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, zorlu Kartalspor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Kızıltan, Çankırıspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Çankırıspor deplasmanında olumsuz hava koşulları ve zemine karşı aldığımız galibiyet bize iyi geldi" dedi.

Çankırıspor karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için her anlamda önemli olduğunu kaydeden Kızıltan, "Ligde ilk devreni bitimine 2 hafta kaldı. Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Kartalspor ile karşılaşacağız. Kolay bir karşılaşma olmayacak. Ama biz Çankırıspor karşılaşmasında aldığımız 3 puanın moraliyle bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, ligin ilk devresini iyi bitirmek istediklerini ifade ederek, "Zorlu Kartalspor maçından 3 puanla dönerek, devrenin son maçı olan ve Giresunspor maçına daha moralli çıkmak istiyoruz. Aynı zamanda lider Hatayspor ile aramızda puan farkını açmadan yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Kartalspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı kırmızılılar, yoğun kar yağışı nedeniyle Kartalspor maçı hazırlıklarına Malatyaspor halı sahasında devam etti. Antrenmana sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Serkan Göksu katılmadı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement