Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bugün sona erecek ara transfer döneminde kadrosuna 7 futbolcu dahil etti.

03.02.2014 13:24

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bugün sona erecek ara transfer döneminde kadrosuna 7 futbolcu dahil etti.

Ara transferde Diyarbakırlı futbolcular Mesut Özkalkan, Barış Ataş ve Abdullah Çetin'in yanı sıra Makedon asıllı Sadat Şahin, eski oyuncusu Zeki Gündoğdu, Körfez Futbol Kulübü'nden kaleci Volkan ve son olarak Altınordu'dan Yaşar Kayao'yu renklerine bağladı. 1990 doğumlu Yaşar, bu sezon Altınordu'da 2 maçta forma giydi.

Öte Yandan, İrfan İldiz'in Bafraspor'a kiralanmasıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan futbolcu sayısı ise 5 oldu. Daha önce Sercan Özdem, Erhan Yıldırım, Bülent Kalecikli ve İbrahim Keleş takımdan ayrılmışlardı.

ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Spor Toto 2. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Altay ile oynanan karşılaşmadan golsüz beraberlikle dönmesi, camiayı üzdü. Diyarbakır ekibinin, ilk yarıdaki etkili oyununa rağmen yakaladığı net pozisyonları gole çevirememesi üzüntüye neden olurken, ikinci yarıdaki tutuk görüntü de eleştirildi. Takıma bir gün izin verilirken, bu hafta Diyarbakır'da oynanacak Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın başlanacağı kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement