Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor, Pazar günü saat 13.30’da Manavgat Evrenseki Stadı’nda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.

12.12.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, Pazar günü saat 13.30'da Manavgat Evrenseki Stadı'nda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.

2014-2015 sezonunda iyi bir başlangıç yapan Manavgatspor, 8. haftada deplasmanda Kızılcabölükspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra oynadığı 6 karşılaşmada sahadan boynu bükük ayrıldı. 6 haftalık yenilgi serisine yine deplasmanda Adliyespor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetle son veren Manavgatspor, sahasında oynayacağı Niğde Belediyespor karşılaşmasını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Niğde Belediyespor'un güçlü bir ekip olduğunu, son haftalarla aldığı sonuçlar ve puan cetvelindeki konumunun bunu en iyi şekilde gözler önüne serdiğini belirten Manavgatspor Teknik Direktörü Özmen, "Uzun bir aradan sonra takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Geçen hafta sakatlıkları nedeniyle Adliyespor karşılaşmasında forma giyemeyen Fatih Arat ve Şerif'in sakatlıkları geçti. Atakan da cezasını tamamladı. Bu oyuncularımızın üçü de takımlarında yerlerini alabilecekler. Hedefimiz Niğde Belediyespor'u Manavgat'tan puansız göndermek. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Pazar günü zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Manavgatspor Kulübü Başkanı Mahmut Şeker ise, "Niğde Belediyespor karşılaşmasında en büyük silahımız taraftarımız olacak. Manavgatlı sporseverleri Pazar günü saat 13.30'da Evrenseki Stadı'nda oynanacak karşılaşmada takımlarını desteklemeye çağırıyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement