Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve devre arası hazırlıklarını Antalya’nın Manavgat ilçesi Evrenseki Mahallesi’nde bulunan kendi tesislerinde sürdüren Manavgatspor, yarın Evrenseki Stadı’nda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor ile hazırlık karşılaşması yapacak.

07.01.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesi Evrenseki Mahallesi'nde bulunan kendi tesislerinde sürdüren Manavgatspor, yarın Evrenseki Stadı'nda Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor ile hazırlık karşılaşması yapacak.

Manavgatspor Kulübü Başkanı Mahmut Şeker, bir taraftan ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışırken, diğer taraftan hazırlık maçlarında eksikliği hissedilen mevkilere transfer için çalışma yaptıklarını belirtti. Şeker, "2014-2015 sezonuna yeni bir yönetim ve kadro ile başladık. İlk yarıda istediğimiz sonuçları aldığımız söylenemez ama ikinci yarıda takımımızın daha iyi olacağına ve üst sıralara tırmanacağına inanıyorum. Hazırlıklarımız mükemmel denilecek bir ortada sürüyor. Ezeli ve ebedi dostumuz Çanakkale Dardanelspor ile oynayacağımız karşılaşmada sporseverlere güzel bir futbol izlettirmeyi hedefliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement