Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Kırıkhanspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

09.07.2015 11:20

Spor Toto 3. Lig takımlarından Kırıkhanspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Teknik direktör Mehmet Çetin nezaretinde Çamlık mevkisindeki Kırıkhanspor Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular birbirleriyle tanışmalarının ardından ilk idmanlarını yaptı. Çalışmalara eski ve yeni futbolcular katılırken, antrenmanı Kırıkhanspor yöneticileri de izledi.

Teknik direktör Mehmet Çetin'in raporları doğrultuda altyapıdan Hakan Aslan, Oğuzhan Bayıroğlu ile Enis Kahveci de idmanlara katılan futbolcular arasında yer aldı.

Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer olmak üzere 11 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

?Kırıkhanspor Asbaşkanı Veli Özdoğan, şu ana kadar dış transferde Körfez İskenderun Spor'dan Murat Kurt, Tavşanlı Linyitspor'dan Gökhan Solak ile Hüseyin Akmaz, Hacettepespor'dan da Gökhan Karataş'ı transfer ettiklerini söyledi. İç transferde ise Kaleci Ömer Kısa, Sercan Uslu, Fatih Yılmaz, Göktuğ Yapıcı, Yaşar Kayao, Volkan Serim ile Oğuzhan Baykal ile tekrar anlaşarak sözleşme imzaladıklarını belirten Özdoğan, prensipte anlaştıkları 6 futbolcuyu daha transfer edeceklerini söyledi.

Kırıkhanspor'un idari işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Şahin, 20 Temmuz tarihinde Kızılcahamam'a giderek kamp çalışmalarına start vereceklerini bildirdi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement