"Sporda Markalaşma Güçlü Altyapıyla Olur" - Son Dakika
Spor

"Sporda Markalaşma Güçlü Altyapıyla Olur"

"Sporda Markalaşma Güçlü Altyapıyla Olur"

Bursa Büyükşehir Bel. Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi Sayesinde Bursa'nın Tanıtımına Büyük Katkı Sağladığını Belirtti.

28.10.2010 12:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, katıldığı Soğukkuyu Spor Kulübü Dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada sporda altyapının önemine değindi. Başkan Altepe, sporda markalaşmanın ancak altyapı kulüplerinin güçlenmesine bağlı olduğunu vurguladı.

Soğukkuyu Spor Kulübü Tanışma ve Dayanışma Gecesi Yıldırım Düğün Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, MHP İl Başkanı Arif Demirören, kulüp yöneticileri ve çok sayıda sporsever katıldı.

"Amatör kulüplerimiz daha da güçlenmeli"

Futbolun dünyada artık ortak dil haline geldiğini ve bazı kentlerin hiçbir özelliği bulunmamasına rağmen futbol kulüpleri sayesinde marka olduğunu dile getiren Başkan Altepe, 150 yıllık geçmişi olan Barselona'nın hiçbir özelliği olmadığını ancak futbol sayesinde tüm dünyada tanınan bir kent olduğunu vurguladı. Bursaspor'un şampiyonlar liginde mücadele etmesi sayesinde Bursa'nın artık dünyada öne çıkan bir kent haline gelmeye başladığını ifade eden Başkan Altepe, "Dünya'da önce spor kulüpleri, sonra şehirler, sonra da ülkeler tanınıyor. Bizde bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz. Tek takımımız olan Bursaspor'u marka haline getirmek için amatör kulüplerimizi daha da güçlendirmeliyiz. Bu hedef doğrultusunda kentin her köşesine spor tesisleri yaparak, amatör kulüplerimize gerekli desteği sağlıyoruz" dedi.

Başkan Altepe'ye teşekkür

Gecede konuşan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ise özellikle bu dönem amatör spor kulüpleri olarak çok verimli bir süreçten geçtiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin amatör kulüplere destek vermesinin büyük bir şans olduğunu kaydeden Vardar, kentin her köşesinin spor sahaları, yüzme havuzu ve spor salonları ile donatıldığını hatırlattı. Vardar, amatör spora destekleri nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Soğukkuyu Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ardıç da gençlere daha sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, destekleri nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Bu arada gecede Soğukkuyu Spor Kulübü'ne maddi destek sağlanması amacıyla Bursasporlu futbolcuların imzalarının bulunduğu Bursaspor forması açık artırma ile satıya sunuldu. 100 TL'den başlayan açık artırmaya salondan katılan kimse olmayınca Başkan Altepe, 5 bin TL vererek formaya sahip oldu.

Soğukkuyu Spor Kulübü Başkanı Ardıç, amatör spora verdikleri destekler nedeniyle Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar'a teşekkür plaketi verdi.

Gecede Vatan Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi de ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 'Sporda Markalaşma Güçlü Altyapıyla Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement