Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Başkent Üstünlüğü - Son Dakika
Spor

Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Başkent Üstünlüğü

Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası\'nda Başkent Üstünlüğü

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası, 13 Erkek ve 6 bayan takımının katılımı sonucu yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

08.05.2011 19:20

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası, 13 Erkek ve 6 bayan takımının katılımı sonucu yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Şampiyona, Ankara takımlarının üstünlüğüyle sona erdi. Kırıkkale Olimpik Yüzme Havuzu'nda 3 gün süren şampiyonaya 13 erkek ve 6 bayan takım katıldı. Türkiye Sualtı Hokeyi Şampiyonası'nda Mili takım Antrenörü Antrenör Antoine Movrad, her geçen gün su altı sporlarının Türkiye de büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Türkiye sualtı hokeyi takımları çok iyi seviyeye gelmiştir. İyi gelişmeler sağlanmıştır. Erkekler ve bayanlarda gençlerin her geçen gün iyi olmalarının yanı sıra gösterdikleri form beni daha da sevindirmiştir. Eminim ki büyükler takımımın Federasyonun desteği ile büyük gelişme kayıt edecekler ve Dünya şampiyonasında altın madalyayı alacaklarına inanıyorum. 2013 yılına kadar plan ve program yapılmıştır.

Kırıkkale olimpik yüzme havuzunda yapılan final müsabakalarında Bayanlarda Ankara Kurt Yüzme İhtisas Türkiye şampiyonu olurken ikinciliği İstanbul Bilimsel Yüzme, üçüncülüğü Eskişehir Su Sporları takımı aldı. Erkeklerde ise Ankara ODTÜ şampiyon olurken ikinciliği Kocaeli Deniz Yıldızları, üçüncülüğü Kocaeli Yarımca alırken şampiyon takımlar sevinçle şampiyonluklarını su içinde ve dışında kutladılar.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Vali yardımcısı Fethi Yorulmaz, Gençlik Spor Müdür vekili Yaşar Erdem ve Sualtı sporları Federasyon Başkan yardımcısı Şahin Özen verdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Başkent Üstünlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement