Suarez Sihirli Değneğini Çıkarınca... - Son Dakika
Spor

Suarez Sihirli Değneğini Çıkarınca...

Suarez Sihirli Değneğini Çıkarınca...

Norwich karşısında attığı 4 golle maça damgasını vuran Uruguaylı yıldız, Liverpool taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

05.12.2013 18:00

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Norwich karşısında attığı 4 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Uruguaylı yıldız Luis Suarez'i 90. dakikada oyundan alarak Anfield'ı dolduran taraftarlar tarafından ayakta alkışlanmasını sağladı. Anfield'ı dolduran bir kısım taraftar maçtan sonra oluşacak trafiği düşünerek stadyumdan ayrılırken, 90 dakika bitimini bekleyen kısım ise Suarez'i onore etmenin keyfini yaşadı.

Norwich savunması, daha önce oynadıkları 3 maçta 7 gol kaydeden Suarez karşısında zor bir gece yaşayacaklarını tahmin etmesine rağmen Uruguaylı yıldızın dün geceki olağanüstü performansına tanık olmayı beklemiyorlardı.

İleri uçtaki partneri Daniel Sturridge'in yokluğunda forvette yalnız kalan Suarez, rakip savunmaya karşı adeta tek başına savaşarak eline geçen tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi başardı. Birçok pozisyonda inisiyatifini kullanan yıldız oyuncu, galibiyetin en büyük mimarı oldu.

Muhteşem gecenin ilk 15 dakikası geride kalırken, Suarez yaklaşık 45 metreden çıkardığı enfes şutla John Ruddy'yi avlayarak gol perdesini açtı. Her geçen dakika Norwich savunması üzerine kabus gibi çöken Uruguaylı golcü, devrenin bitimine 10 dakika kala hat-trick'e ulaştı ve gecenin devamında tanık olacağımız tek adamlık dev gösterinin habercisi oldu. Suarez gollerini sıralarken, stadyumu dolduran taraftarlar hep bir ağızdan Depeche Mode'dan 'Just Can't Get Enough' şarkısını haykırdı.

ANFIELD'DAN BİR GÖRÜŞ

Tom Maston'dan

"90 dakika bitiminde Anfield tribünlerinde herkesin ağzından tek bir isim haykırılıyordu. Geceyi 4 golüyle aydınlatan Uruguaylı, attığı 3 gol de yılın en iyi golüne aday olacak cinstendi.

"Birçok kişi Daniel Sturridge'in yokluğunda zorlanacağını düşünsede, bu gece gösterdiği performansla 'durduralamaz' olduğunu herkese gösterdi."

İngiltere'deki kısa kariyerinde Norwich karşısında daha önce 2 hat-trick sığdıran golcü oyuncu, bu defa izleyenlere bambaşka bir resital sergiledi.

İlk golde uzak yolladığı füze stadı dolduran 44.541 taraftarı bir anda ayağa kaldırırken, hocası Rodgers ise bu beklenmedik sayı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sihirli sağ ayağını konuşturan Suarez, o andan itibaren sazı eline aldı ve izleyenlere gerçek bir yıldız nasıl olunur sorusunun cevabını verdi.

İkinci golü, ilki kadar ses getirecek jeneriğe sahip olmamasına karşın taraftarları tekrar ayağa kaldırmayı başardı. Kendine has vuruş şekli, bir kez daha neden dünyanın en iyileri arasında yer aldığını açıkladı.

Jeneriklik gollerine devam eden yıldız oyuncu, üçüncü golünde şahane bir hamleyle Leroy Fer'den sıyrılarak yine harika bir vuruşla ağları havalandırmayı başardı. Frikikten kaydettiği son sayısında ise topa her dokunuşunun bir gol tehlikesi yarattığının kanıtıydı.

Çoğu futbolcunun kariyeri boyunca yaşayamayacağı bir ilk yarı geçiren Suarez, ilk 45 dakika bitiminde soyunma odalarının yolunu tutarken taraftarlar memnuniyetlerini tezahüratlarla uğurlayarak gösterdi.

Maçın bitiminde basın toplantısı düzenleyen Rodgers, Uruguaylı yıldızın performansını tek kişilik kusursuz bir gösteri olarak tanımladı ve sahalarda çok az rastlayabileceğimiz bir şova tanık olduğumuzu belirtti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Suarez Sihirli Değneğini Çıkarınca... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement