Talisca Transferinin Bilinmeyenleri! - Son Dakika
Spor

Talisca Transferinin Bilinmeyenleri!

Talisca Transferinin Bilinmeyenleri!

BEŞİKTAŞ formasıyla çıktığı ilk maçta golünü atan, Vincent Aboubakar'ın golünde asist yapan Anderson Talisca 1 de penaltı kaçırmasına rağmen performansıyla hem taraftarları mest etti hem de ne kadar isabetli bir transfer olduğunu ortaya koydu.

05.09.2016 07:49

BEŞİKTAŞ formasıyla çıktığı ilk maçta golünü atan, Vincent Aboubakar'ın golünde asist yapan Anderson Talisca 1 de penaltı kaçırmasına rağmen performansıyla hem taraftarları mest etti hem de ne kadar isabetli bir transfer olduğunu ortaya koydu. Jose Ernesto Sosa'nın kalıp kalmayacağı ile ilgili belirsizlik Arjantinli oyuncunun 16 Ağustos'ta takımla vedalaşıp ertesi gün Milan'a imza atması ile son bulurken, Umut Güner'in başkanlığını yaptığı Beşiktaş Transfer Komitesi alternatifini daha bir hafta geçmeden kadrosuna kattı.

22 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile görüşmelerin başladığını 22 Ağustos'ta duyuran Kartal, 2 gün sonra da Portekiz ekibi Benfica ve oyuncu ile anlaşıldığını resmen açıkladı. Görüşmeleri bizzat yürüten Umut Güner, Brezilyalı oyuncunun siyah-beyazlı takıma kazandırılma sürecini "Talisca'yı 1 saatte bulduk. Başkanla beraber Londra'da görüştük ve transferi bitirdik" sözleriyle özetledi.

SATIŞ OPSİYONU 25 MİLYON EURO

BU arada siyah-beyazlıların yıllık 2 milyon Euro karşılığında 1+1 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca'nın satın alma opsiyonunun 25 milyon Euro olduğu öğrenildi.

ANDERSON Talisca da çıktığı ilk karşılaşmanın ardından "İlk adımı attım. Çok mutluyum. Hazırlık maçı olsun olmasın Beşiktaş'ın hedefi her çıktığı maçı kazanmaktır. Galip geldiğimiz için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Adaptasyon dönemim iyi geçiyor. Takım içerisinde çok iyi uyum var. Hocamız Şenol Güneş'in de gösterdiği yolda devam ediyoruz. Kazanma alışkanlığı önemli" sözleriyle takıma kısa sürede uyum sağladığını göstermiş oldu.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Talisca Transferinin Bilinmeyenleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement