Taner Canyurt Karabükspor'un Yeni Başkanı Oldu - Son Dakika
Spor

Taner Canyurt Karabükspor'un Yeni Başkanı Oldu

Taner Canyurt Karabükspor\'un Yeni Başkanı Oldu

Kardemir Karabükspor'un bugün yapılan olağan üstü genel kurulunda Taner Canyurt başkanlığa seçildi.

29.06.2013 13:47  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'un olağan üstü kongresine bir gün kala adaylığını açıklayan Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar'ın gece yarısı adaylıktan çekilmesiyle birlikte başkanlığa Taner Canyurt aday oldu. Bugün Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan olağan üstü genel kurula Taner Canyurt başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Kulübün eski başkanlarından Taner Canyurt, Kardemir Karabükspor'un yeni başkanı seçildi.

Taner Canyurt, gece görev verildiğini ve sabaha kadar uyumadan listeyi hazırladığını belirterek, "Karabükspor, Karabük'ün Türkiye'ye açılan bir penceresi. Dolayısıyla herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Gece saat 02.30'da bana bu görev verildi. Sabaha kadar hiç uyumadan listemi hazırladım. Elimi değil, kafamı, bedenimi taşın altına koydum" dedi.

Görevin zorluğunu, sıkıntılarını bildiğini ifade eden Canyurt, "Ama bunu öyle veya böyle bir kişi omuzlayacaktı. Peki omuzlamasaydım ne olacaktı? Uluslararası bir takım kayyuma gitmekle karşı karşıya kalacaktı. Ben 65 yaşına gelmişim. Bu görevi gençlerin alması, yürütmesi kadar güzel birşey yok. Yani, biz bugün varız yarın yokuz. Gücümüz yettiği kadar omuzlayıp götüreceğim. Ama güç ağır gelirse bırakırım. Eğer boynum arkamda ise yemin ederim onlardan önce kaçarım. Kardemir Karabükspor yöneticileriyle görüştüm, onlar desteğini devam ettirecek. Kardemir, Karabük'e mal olmuştur. Kardemir Karabükspor yönetimi bu görevi bana verdi. Daha önceki arkadaşlarımızın yapmış olduğu transfer çalışmalarını değerlendireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Taner Canyurt Karabükspor'un Yeni Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement