Taraftar Grupları ile Ordu Emniyeti Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Taraftar Grupları ile Ordu Emniyeti Bir Araya Geldi

Taraftar Grupları ile Ordu Emniyeti Bir Araya Geldi

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Orduspor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftar guruplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

07.09.2012 11:55

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Orduspor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftar guruplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Ordu Polisevi'nde düzenlenen kahvaltıya Ordu İl emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Aktaş, emniyet personelleri, 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ve diğer taraftar guruplarının liderleri katıldı. Kahvaltının ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, ligde heyecanın ve tansiyonun her geçen gün yükseleceğini ifade ederek, "2012-2013 futbol sezonu başlayalı 3 hafta oldu. Her geçen gün tansiyon ve heyecan artacak. Bu hafta Ordu'da Kayserispor ile karşılaşacağız ve bunun arifesinde konunun taraflarıyla bir araya gelerek sabah kahvaltısında buluşalım düşüncelerimizi ve isteklerimizi paylaşalım istedik. Bu sabah kahvaltısı bunun vesilesi oldu. Ben yeni sezonun çok iyi geçeceğine inancım tam. Geçtiğimiz yıl centilmen takımlar içinde yer alan Orduspor'un bu yıl da daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Aktaş ise Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederken taraftarıyla, yönetimiyle, emniyetiyle özel güvenliği ile fair-play için güzel bir sezon geçireceklerini söyledi.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ise Orduspor'un başarılı olması için taraftar olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini, önümüzdeki hafta Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan Kayserispor maçına tüm orduluları davet ettiğini ifade etti.

Öte yandan, Fidangör Taraftar Gurubu Lideri Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı'ya Orduspor atkısı hediye ederken, daha sonra Polisevi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taraftar Grupları ile Ordu Emniyeti Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement