Taraftar yıkılacak! Galatasaray'da Icardi dönemi kapanıyor - Son Dakika
Spor

Taraftar yıkılacak! Galatasaray'da Icardi dönemi kapanıyor

Sezon başında PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, oyuncunun tavrı nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Milan'ın kanca attığı Arjantinli golcü, yeniden İtalya'da top koşturmak istiyor.

21.02.2023 18:59  Güncelleme: 19:33

Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi'nin İtalya'da oynama isteği sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyor. Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcünün kalıcı olarak formayı giymesi mali problemler ve oyuncunun tavrı nedeniyle hayli zorlaştı.

İTALYAN DEVİ KANCA ATTI

İtalya Serie A'nın dev kulübü Milan, Arjantinli golcüyü radarına aldı. Sarı-Kırmızılılar'da küllerinden doğan 30 yaşındaki forvetin arzusu ise yeniden İtalya'da boy göstermek.

Taraftarın sevgilisi olmuştu! Galatasaray'ın Icardi aşkı yarım kalıyor

MALİYET ARKA PLANDA KALDI

Bonservis ve yüksek maaşı maaş problemini aşmaya çalışan Galatasaray, Icardi'nin de tavrını değiştirmek zorunda. Kısa sürede taraftarın sevgilisi olan futbolcunun takımdan ayrılması Galatasaray'daki transfer planlamasını derinden etkileyecek.

12 MAÇTA 15 GOLE KATKI

Bu sezon ligde 12 maçta forma giyen Icardi, 9 kez ağları sarsıp 6 asist üretti. Attığı şık gollerin yanı sıra takım arkadaşlarını da besleyen yıldız forvet, hücumu hattının en önemli parçası haline geldi.

Taraftar yıkılacak! Galatasaray\'da Icardi dönemi kapanıyor

Son Dakika Spor Taraftar yıkılacak! Galatasaray'da Icardi dönemi kapanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Oktay Yıldırım: Icardı Galatasarayda mutlu" algı yapıyorlar.. 19 2 Yanıtla

Advertisement