Tarihi Maç Mahut'un Gözyaşlarıyla Son Buldu - Son Dakika
Spor

Tarihi Maç Mahut'un Gözyaşlarıyla Son Buldu

Tarihi Maç Mahut\'un Gözyaşlarıyla Son Buldu

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 1'inci turunda John Isner ve Nicolas Mahut arasında oynanan tarihin en uzun karşılaşması, Isner'in galibiyeti ile sona erdi.

24.06.2010 21:37

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 1'inci turunda John Isner ve Nicolas Mahut arasında oynanan tarihin en uzun karşılaşması, Isner'in galibiyeti ile sona erdi. Tarihi maçın galibi Isner, büyük sevinç yaşarken, Mahut gözyaşlarını tutamadı. Isner, iki gün önce başlayan ve 11 saat 5 dakika süren karşılaşmanın son setinde rakibi Mahut'a 70-68 üstünlük sağlayan Isner, 2. tura yükseldi.

Bu tarihi maçın sonunda her iki oyuncu için küçük bir tören yapıldı. Korta birlikte davet edilen her iki oyuncu ile maçın hakemlerine çeşitli hediyeler verildi.ISNER 'ACE REKORU' KIRDIIsner, toplam 11 saat 5 dakika sürdü 3 gün süren maçta 112 'ace' aratak tenis tarihinde bir maçta en çok 'ace' atan tenisçi olurken, rakibi Mahut da 103 'ace' atarak ikinci sırada yer alan tenisçi oldu. Maçta Isner 10 çift hata yaparken, rakibi Mahur da 21 çift hata yaptı.

YENİŞEMEDİLER

Isner ve Mahut, dünkü maçta güneş batana kadar 7 saat 6 dakika boyunca raket sallamış, fakat yine de birbirlerine üstünlük sağlayamamış ve maç 59-59 sonuçla ertelenmişti.

Aynur TATTERSALL- LONDRA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tarihi Maç Mahut'un Gözyaşlarıyla Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement