TEİAŞ Gençlikspor Heyeti ALS Hastası Antrenörü Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

TEİAŞ Gençlikspor Heyeti ALS Hastası Antrenörü Ziyaret Etti

TEİAŞ Gençlikspor Heyeti ALS Hastası Antrenörü Ziyaret Etti

TEİAŞ teknik heyeti ALS hastası teknik direktör Metin Kanağı'yı ziyaret etti.

20.05.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALS Hastası Antrenöre ziyaret

U19 ligi Bölge şampiyonasında kupaya uzanan TEİAŞ Gençlikspor, teknik heyeti ve futbolcuları turnuvadan önce ALS hastası teknik direktör Metin Kanağı'ya verdiklerini sözü tutmanın mutluluğunu yaşadılar.

Önceki gün Metin Kanağı'yı evinde ziyaret eden TEİAŞ teknik heyeti ve yöneticisi İlhan Baran, U19 ligi Bölge şampiyonluğunu Kanağı'ya armağan ettiklerini belirtiler.

Kulüp sorumlusu İlhan Baran, "Bölge Turnuvası öncesinde hocalarımız ve futbolcularımız Metin hocamızı ziyaret edip Bölge şampiyonluğu söz vermiştiler. Bugün sözümüzü yerine getirmenin mutluluğuyla değerli hocamızı ziyaret ettik. Şimdi hedefimiz Türkiye şampiyonluğu ümit ediyorum ki bir dahaki sefere hocamıza Türkiye kupasını getireceğiz" dedi.

"EN BÜYÜK OLMAK İSTİYORUZ"

Metin Kanağı'yı evinde ziyaret eden TEİAŞ Gençlikspor kafilesi dün sabah erken saatlerde U19 ligi Türkiye Şampiyonasına katılmak için Malatya'ya geçti.

Bölge şampiyonluğunun ardından U19 kategorisinde Türkiye'nin en iyi 22'i takımı arasına giren TEİAŞ Gençlikspor'da tek hedef Türkiye şampiyonu olmak. Şampiyonaya değinen İlhan Baran, "İlk hedefimiz olan Bölge şampiyonasından kupa ile dönmeyi başardık. Şimdi ki hedefimiz U19 kategorisinde Türkiye şampiyonu olmak. Çok zor rakiplerimiz var bunun farkındayız. Ama biz kimseden çekinmiyoruz, şampiyona için tek hedefimiz var oda Türkiye'nin en büyüğü olarak Batman'a dönmek" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor TEİAŞ Gençlikspor Heyeti ALS Hastası Antrenörü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement