Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeni transfer Cicaldau'ya ödenen bonservisi hakkında konuştu: Emre Akbaba'dan ya da Arda'dan farkı ne? - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeni transfer Cicaldau'ya ödenen bonservisi hakkında konuştu: Emre Akbaba'dan ya da Arda'dan farkı ne?

Teknik direktör Güvenç Kurtar, yorum yaptığı kanalda Galatasaray'a yeni transfer Cicaldau üzerinden eleştiride bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın 6,5 milyon euroluk bonservis bedelini fazla bulan teknik adam, "Klas oyuncudur ama hiç 6,5 milyon euroluk oyuncu izlenimi vermedi. Emre Akbaba'dan ya da Arda'dan farkı ne?" ifadelerini kullandı.

24.08.2021 15:46  Güncelleme: 15:50

Güvenç Kurtar, Galatasaray'ın yeni transferi Cicaldau'ya ödediği bonservis bedelini eleştirdi. Ünlü teknik direktör, yorumculuk yaptığı A Spor'da bu transfer hakkında dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

Güvenç Kurtar, Cicaldau'ya ödenen bonservisi eleştirdi: Emre Akbaba'dan fazlası var mı?

"FAZLASI NE?"

Kurtar, "Çikıldau mu, çakıl mı ne! Klas bir oyuncudur ama sahada bulunduğu sürede hiç 6,5 milyon euroluk oyuncu izlenimini vermedi. Emre Akbaba, Emre Kılınç, Arda Turan, Feghouli'den fazlası nedir, ben göremedim" dedi.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeni transfer Cicaldau\'ya ödenen bonservisi hakkında konuştu: Emre Akbaba\'dan ya da Arda\'dan farkı ne?

Son Dakika Spor Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeni transfer Cicaldau'ya ödenen bonservisi hakkında konuştu: Emre Akbaba'dan ya da Arda'dan farkı ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper Solak: Boş yapma hoca. Nasıl hoca olmuşsun, takım yönetmişsin. Bu kadar mı boşluk var Türkiyede hoca konusunda. Oyuncu kalitesinden bu kadar mı anlamazsın. Baya boş yorum yapmış. Baya. Gayet iyi oyuncu. Biz beğeniyoruz. Yürüyen ölü Emre akbaba ile kıyaslamış, el freni Babel demiş, Survivor Arda demiş, farkı yokmuş. Bi git Allah aşkına. Yorum falan yapma. Futboldan anlamayan şu tarz adamlar yıllarca takım yönetti, sımdi de yorumculuk yapıyor. Valla yazık. 41 17 Yanıtla

Advertisement